Algemeen

Problemen voor 'Space Jam 2': regisseur loopt weg wegens 'creatieve meningsverschillen'

Terence Nance verlaat project vanwege creatieve meningsverschillen

door Niels van Arkel om 13:08 in Algemeen
De sequel op de succesvolle animatie-live action crossover Space Jam is voorlopig nog niet uit de problemen. Nu de cast steeds meer vorm lijkt te krijgen, loopt nu regisseur Terence Nance bij het project weg vanwege creatieve meningsverschillen. Gelukkig is dat snel opgelost, want er is al een nieuwe regisseur gevonden: Malcolm D. Lee.

De regisseur achter onder andere Night School (met Kevin Hart) en Soul Men (met Samuel L. Jackson) werd al eerder genoemd als regisseur. Lee moet gaan samenwerken met grote namen als Ryan Coogler (Black Panther) en Justin Lin (The Fast and the Furious) in de rol van producent.

Er is verder nog weinig bekend over de nieuwe Space Jam. LeBron James is de basketballende hoofdrolspeler, Don Cheadle is ook onderdeel van de film.

LeBron zei vorig jaar nog over de film: "Space Jam 2 is meer dan alleen een ontmoeting tussen mij en de Looney Tunes. Het is veel groter dan dat. Ik wil dat kinderen zich zelfverzekerd kunnen voelen en dat ze hun dromen moeten najagen. Dat zijn belangrijke thema's in de film."Space Jam 2 lijkt nog ver weg, maar heeft al wel een (eerste) releasedatum: 16 juli 2021.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

tk1989

Avatar

Tsja, dit project lijkt steeds meer een puinhoop te worden, maar ik ben een dusdanige LeBron-fan dat ik 'm hoe dan ook ga kijken in de bios. De originele Space Jam is ook nog steeds pure jeugdsentiment (ook al had ik toen nog niet door wat een grootheid Michael Jordan was).

Effie

Avatar

Na het 8 jaar eerder verschenen Who framed Roger Rabbit vond ik SpaceJam, hoewel vermakelijk en lachwekkend, toch een beetje tegenvallen. Ben wel benieuwd naar deze nieuwe dan...

NieuwsFilm

meest populair