Waarom is het zo akelig stil rondom 'Deadpool 3'?

Waarom is het zo akelig stil rondom 'Deadpool 3'?

Komt de film er nou wel of niet?

David Leitch heeft nog niet met Disney gesproken over Deadpool 3. Hij maakte de tweede film in de succesvolle franchise van Ryan Reynolds, maar er zijn dus nog geen ontwikkelingen geweest.

Toen Disney Fox overnam, was het maar de vraag of er wel ruimte zou zijn voor R-Rated films. Of Deadpool dus mogelijk zou zijn. Dat bleek voor Disney-baas Bob Iger gewoon het geval. Maar ontwikkelingen zijn er gek genoeg nog niet. Fans kunnen dus nog even wachten op een nieuw statement.

Nog niet benaderd
Tijdens de rode loper première van Hobbs & Shaw, waar hij de regisseur van is, vertelde Leitch dat er nog geen gesprekken zijn gevoerd. "In ieders ideale wereld, wil iedereen dit maken. Dus, als ik ooit benaderd zou worden voor een derde Deadpool, is mijn antwoord natuurlijk meteen ja."

Maar ontwikkelingen zijn er nog niet. "Ik denk dat er heel veel aan de hand is na de overname van Fox door Disney en dat de hele Marvel-wereld na Endgame nog even onzkeer is. Als het stof neergedaald is, hopen we maar dat Deadpool blijft leven. Dat is ironisch, nietwaar?"

NieuwsFilm

meest populair