Video

Volledige trailer Rob Zombie's griezelfilm '3 from Hell'!

Het vervolg op zijn eerdere films 'House of 1000 Corpses' (2003) en 'The Devil's Rejects' (2005).

door Jan-Peter Rook om 14:19 in Video
Regisseur Rob Zombie is terug met 3 From Hell, het vervolg op zijn eerdere horrorfilms House of 1000 Corpses (2003) en The Devil's Rejects (2005). Verwacht nog meer bloed, heikneuters en cameo's van horrorlegendes dan voorheen. Na de wat vage teaser die onlangs uitkwam, kun je nu de volledige trailer bekijken.


Het personage Captain Spaulding wordt net als in de andere twee films gespeeld door Sid Haig. Ook Otis (Bill Moseley) en Baby Firefly (Zombie's echtgenote Sheri Moon Zombie) zullen weer hun opwachting maken.

Waanzin
Zombie: "De reis van deze personages is altijd speciaal voor me geweest en ik kan niet wachten om de fans het nieuwe hoofdstuk van de Firefly-gekte te laten zien. Dit was voor alle betrokkenen een passieproject en we zijn ervan overtuigd dat we iets heel bijzonders in elkaar hebben gezet voor de loyale volgers van deze films. Laat de waanzin beginnen!"

De rest van de cast bestaat uit Richard Brake, Danny Trejo, Kevin Jackson, Wade Williams, Jeff Daniel Phillips, Clint Howard, Pancho Moler, Daniel Roebuck, Emilio Rivera, Austin Stoker, Dot-Marie Jones en Tom Papa.

3 From Hell draait vanaf september in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is niets bekend.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

House: Awesome.
Rejects : Goed.
Halloweens : Matig.
Lords of Salem : Nie zo best.
31 : Best wel slecht.
Hopen dat 3 From Hell weer bij awesome begint. (trailer is iig niet superovertuigend met al die closeups, maar dat ken expres zijn om niet te veel te verhullen...hoop ik.)
Hopelijk komt deze in de bios trouwes.

Frietgezicht

Avatar

^ Draai House en Rejects om en ik ben het eens. Vond Rejects een heerlijke film.

Deze trailer vind ik echt heel slecht en vooral vervelend om naar te kijken.


Maarre ze gingen toch dood aan het einde van Rejects...

Chris23

Avatar

^Satanic recovery blijkbaar (!?) 0:20

SeanDeNiro

Avatar

Ik denk dat het cijfer 3 representatief is voor de beoordeling van deze film.

Devenace

Avatar

Wat een bout films, lijken me meer een Manson adoratie in verkapte vorm.

Goku32

Avatar

Ik vond de clown sene geweldige met dat kind in de auto. Maar beide films waren cool. Dus laat deze maar komen

Goku32

Avatar

Klopt friet dat was ook zo, ze werden dood geschoten door de politie in hun auto

Spider-fan

Avatar

Ik vond Lords of Salem nog best wel aardig, geen topper maar had wel wat qua sfeer. 31 heb ik (nog) niet gezien.
Ik denk dat Rejects zijn beste film is, op al zijn andere films is wel wat aan te merken. House was ik wel weg van destijds, maar ik kan snappen dat niet iedereen dat vindt.

Ik heb net de film White Zombie gezien uit 1932, waarnaar Rob Zombie zijn band heeft genoemd. Ik had deze nooit gezien op één of andere manier. Ik weet niet waarom deze voor hem zo bijzonder is. Hij is zeker niet slecht, maar vergeleken met andere klassiekers zoals Dracula, Frankenstein of The Mummy uit diezelfde tijd, is hij toch een stuk minder. Hij heeft wel sfeer, maar toch is het het allemaal net niet op één of andere manier. Misschien ligt het aan het verhaal dat niet zo bijzonder is.

Edit: ik zie dat ik bij mijn ratings, Lords of Salem zelfs een 8 heb gegeven. Vond ik dus beter dan ik me herinner. En ik zie dat ik House zelfs een 9 heb gegeven, en Rejects een 8. Maar allemaal vrij lang geleden gezien, dus misschien zou het nu anders zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair