Video

Eerste trailer 'Jay and Silent Bob Reboot': de stoners zijn terug!

Kevin Smith en Jason Mewes spelen opnieuw het prettig gestoorde duo.

door Zilko Tarici om 18:12 in Video
Na een aantal films die meer 'experimenteel' van aard waren, keert Kevin Smith eindelijk terug naar het zogenaamde View Askewniverse. De scenarist/regisseur/acteur/supergeek heeft namelijk vandaag de eerste trailer van Jay And Silent Bob Reboot onthuld. Deze beelden kun je natuurlijk hieronder bekijken.

In de film zien we de langverwachte terugkeer van Jason Mewes, en Smith als de titulaire personages. Het verhaal is simpel: Hollywood wil een reboot maken van Bluntman and Chronic, het stripboek dat gebaseerd is op Jay en Silent Bob. En hoewel in de film Jay and Silent Bob Strike Back (2001) de rollen van Bluntman en Chronic werden gespeeld door Jason Biggs en James Van Der Beek, zien we nu Melissa Benoist en Val Kilmer als respectievelijk Chronic en Bluntman. Jay en Silent Bob doen er echter alles aan om te voorkomen dat die film gemaakt wordt.

Een hele rits cameo's
Naast de eerder genoemde acteurs zal de film ook een hele hoop cameo's van beroemdheden bevatten (een aantal zien we al in de trailer voorbijkomen). Zo zien we Craig Robinson, David Dastmalchian, Joe Manganiello, Justin Long, Fred Armisen en Chris Hemsworth. Daarnaast is er ook ruimte voor oude bekenden Shannon Elizabeth (Justice), Jason Lee (Brodie Bruce), Ben Affleck (Holden McNeil) en Matt Damon (Loki) in rollen die ze eerder speelden in films van Smith.

Jay and Silent Bob Reboot bereikt op 15 oktober de Amerikaanse bioscopen. Over een Nederlandse release is nog niks bekend.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MikeyMo

Avatar

Afgezien van de tand des tijds heeft die heroineverslaving Jason Mewes behoorlijk oud gemaakt

Angelo1979

Avatar

Yeeees!
Deze ga ik zeker checken.

NieuwsFilm

meest populair