Video

Teaser voor de eerste 'The Walking Dead'-film!

Waar is Rick Grimes naartoe verdwenen?

door Jim Pedd om 10:15 in Video
AMC heeft vandaag een eerste teaser trailer vrijgegeven voor de eerste The Walking Dead-film. Daarin zal Andrew Lincoln terugkeren als Rick Grimes. Waar eerst gedacht werd dat het een televisiefilm zou worden, heeft AMC nu laten weten dat het een bioscoopfilm zal zijn.

Lincoln is jarenlang het gezicht geweest van de Walking Dead-franchise. Maar vorig seizoen nam hij afscheid van de serie. Dat afscheid werd makkelijker gemaakt, toen bleek dat Lincoln in een drietal films zou spelen waarmee we pas echt afscheid nemen van Rick Grimes.

Eerste teaser
Van die eerste film is nu dus een eerste teaser vrijgegeven. Daarin zien we een helikopter vliegen; een bekend gezicht voor fans van de serie. Rick verdween in een helikopter uit de serie, naar een onbekende bestemming. Die bestemming is waarschijnlijk de stad die we zien in onderstaande teaser.


Naar verluidt is de skyline die we zien van Philadelphia. Dan bevindt Rick zich een kleine tweehonderd kilometer van Alexandria, waar hij in de serie nog te zien was. Wanneer de film precies te zien zal zijn, is niet bekend.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Henk71

Avatar

dan ga ik hem zeker zien in de bios

Marklar

Avatar

Blijkbaar geen tv films dus. Dat maakt het wel interessant als ze over een filmbudget kunnen beschikken

Frietgezicht

Avatar

Een serie die erg matig/slecht geworden is en toch ben ik niet gestopt met kijken. Snap het zelf ook niet.

Gigan72

Avatar

Vindt het nog steeds een leuke serie
Dus dit ga ik zeker kijken.

Goku32

Avatar

Ik ben gestopt na negan zijn afslachting met ze knuppel op Glenn en de rooie van de groep. Daarna werd het zo borring

aspers

Avatar

Ik ben gestopt na Lincoln. Wist mij echt niet meer te boeien. Zat een beetje als een zombie naar het scherm te staren.

Een film kan dan wel weer leuk zijn. Als ze nu eens het verhaal van het begin van dit alles vertellen, dan zit ik in de bios!

Civilian Supreme

Avatar

Het was al een aantal jaren steeds slechter aan het worden, over het algemeen 2 sterke afleveringen per seizoen, de rest saaie onzin. Slecht acteerwerk van bijrolacteurs, rare acties van personages etc.
Ze hadden de focus gewoon moeten houden bij een vast klein select clubje waaronder Grimes. Vond alleen de delen met hem interessant. Na zijn vertrek ben ik definitief gestopt. Ook duf dat Carl dood is, hij is degene waar hij alles voor deed, zonder dat heeft het allemaal geen zin meer.

fletcher

Avatar

Ik vond de serie ook al een aantal jaren flink achteruit gaan, maar seizoen 9 was in mijn optiek een positieve verrassing.
Het seizoen haalt nog steeds bij lange na niet het niveau van seizoen 1, maar het was een verademing na seizoen 7 en 8.
Met seizoen 9 zijn ze eindelijk een beetje een andere richting in geslagen en ik denk dat iedereen na seizoen 8 net op het verkeerde moment is afgehaakt

Ereptile

Avatar

Ik volg de serie ook al jaren niet meer. Alleen de highlights bekijk ik op YouTube, maar verder interesseert de serie me niet meer. Zo jammer, want het eerste seizoen (en de 3e) vind ik nog steeds de betere van de hele reeks.

Ook is de comic afgelopen trouwens. Robert Kirkman heeft er een einde aan het verhaal gemaakt. Die besefte ook dat de serie niet eeuwig door kon gaan.

NieuwsFilm

meest populair