Teaser voor de eerste 'The Walking Dead'-film!

Teaser voor de eerste 'The Walking Dead'-film!

Waar is Rick Grimes naartoe verdwenen?

AMC heeft vandaag een eerste teaser trailer vrijgegeven voor de eerste The Walking Dead-film. Daarin zal Andrew Lincoln terugkeren als Rick Grimes. Waar eerst gedacht werd dat het een televisiefilm zou worden, heeft AMC nu laten weten dat het een bioscoopfilm zal zijn.

Lincoln is jarenlang het gezicht geweest van de Walking Dead-franchise. Maar vorig seizoen nam hij afscheid van de serie. Dat afscheid werd makkelijker gemaakt, toen bleek dat Lincoln in een drietal films zou spelen waarmee we pas echt afscheid nemen van Rick Grimes.

Eerste teaser
Van die eerste film is nu dus een eerste teaser vrijgegeven. Daarin zien we een helikopter vliegen; een bekend gezicht voor fans van de serie. Rick verdween in een helikopter uit de serie, naar een onbekende bestemming. Die bestemming is waarschijnlijk de stad die we zien in onderstaande teaser.


Naar verluidt is de skyline die we zien van Philadelphia. Dan bevindt Rick zich een kleine tweehonderd kilometer van Alexandria, waar hij in de serie nog te zien was. Wanneer de film precies te zien zal zijn, is niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair