Taskmaster grote slechterik in solofilm 'Black Widow'

Taskmaster grote slechterik in solofilm 'Black Widow'

Florence Pugh speelt inderdaad Yelena Belova.

Marvel trakteerde het publiek van Hall H zaterdagavond op de eerste exclusieve beelden van Black Widow. In die beelden werd onthuld dat Taskmaster de grote slechterik van de film zal zijn. Daarnaast heeft Marvel ook enkele andere rollen bekendgemaakt.

Scarlett Johansson krijgt eindelijk haar eigen solofilm. Marvel heeft tijdens zijn presentatie op de San Diego Comic-Con meer details over deze film bekendgemaakt. Zo heeft de studio bevestigd dat Florence Pugh (Midsommar) inderdaad de rol van Yelena Belova speelt. Belova is een spionne en gebruikt ook de schuilnaam 'Black Widow'.

Marvel onthulde ook dat David Harbour (Stranger Things) de rol van Alexei Shostakov zal spelen. In de comics wordt Shostakov door de KGB getraind als piloot en agent. Later werd hij de Red Guardian, de Russische tegenhanger van Captain America. Hij had ook een relatie met Romanoff.

Rachel Weisz (The Favourite) kruipt in de huid van Melina Vostokoff, ofwel Iron Maiden. Zij opereerde als Russische spionne in de schaduw van de legendarische Black Widow. Vostokoff werd uiteindelijk een huurmoordenares. O.T. Fagbenle (Double Wedding) speelt Mason, de potentiële vlam van Romanoff.

Exclusieve beelden
In de vertoonde beelden reist Romanoff af naar Boedapest, Hongarije. Daar vecht ze in een appartement tegen Belova. Later werken de twee samen. Ook kreeg het publiek een stukje film met Taskmaster te zien. Het is niet bekend welke acteur (of misschien wel actrice) de rol van Taskmaster speelt.

Bekijk de afbeelding
In de comics heeft Taskmaster het buitengewone vermogen om de vechtstijl van zijn tegenstanders na te bootsen. Hij wordt dikwijls ingehuurd als trainer door criminele organisaties.


Cate Shortland (Berlin Syndrome) regisseert de film. Black Widow is vanaf 1 mei 2020 in de Amerikaanse bioscopen te zien!

NieuwsFilm

meest populair