Celebrity

Breathtaking: Keanu Reeves eert meme en verrast verwelkomende fans

Allemaal dankzij een vriendelijk en zelfgemaakt bord.

door FilmTotaal om 06:00 in Celebrity
Keanu Reeves' vriendelijkheid kent geen grenzen. De 54-jarige Canadees, die momenteel druk bezig is met de opnames van Bill & Ted Face the Music, werd vorige week in Louisiana tijdens een opnamedag verrast door een poster met de tekst "You're breathtaking." Oftewel: "Je bent adembenemend." De zin verwijst naar een moment uit juni toen hij computerspelbeurs E3 bezocht om een spel te promoten waarin hijzelf zal verschijnen. Reeves gaf daaropvolgend antwoord.

De stunt van Reeves werd via sociale media bekendgemaakt door de schrijver van de bovengenoemde film, Ed Solomon. Bij de onderstaande, tweetal foto's schreef hij: "Gisteren kwamen we dit bord op een gazon tegen toen we onderweg waren naar de set. Keanu sprong uit de auto en deed dit."


Welkom
Misschien niet zozeer opmerkelijk, maar Reeves besloot een wederdienst te doen door de poster te ondertekenen met dezelfde tekst. Dit zou gebeurd zijn nadat hij kennis maakte met de eigenares van de woning, Stacey Hunt. Ze zou gehoord hebben dat Reeves in de buurt bezig was met opnames en wilde hem verwelkomen. Haar 16-jarige zoon Ethan had de tekst verzonnen, wat inmiddels een populaire internetmeme geworden is.

Toen Hunt de acteur en de schrijver in haar voortuin zag, benaderde ze hen verbaasd. Reeves vroeg daarna of hij zijn krabbel mocht zetten en Hunt stemde daarmee in. Vervolgens maakte ze de bovenstaande foto's van het moment. Volgens CNN, die met de bewoonster gesproken heeft, ging de familie Hunt met Reeves op de foto, praatten ze over enkele films van hem en nam hij beleefd afscheid. De moeder gaf aan dat ze voor altijd fans zouden blijven. "Wat je over hem leest, dat hij een geweldig mens is met een groot hart, klopt," aldus Stacey Hunt.

NieuwsFilm

meest populair