Quentin Tarantino en Uma Thurman terug voor 'Kill Bill Vol. 3'?

Quentin Tarantino en Uma Thurman terug voor 'Kill Bill Vol. 3'?

Gaat het er nu dan eindelijk van komen?

Over Kill Bill Vol. 3 wordt al gesproken sinds de eerste film uitkwam in 2003. Zeker gezien de scene waarin The Bride (Uma Thurman) haar eerste slachtoffer maakt met Vernita Green (Vivica A. Fox) leek deze mogelijkheid te opperen. Vernita's dochter Nikki ziet de moord namelijk gebeuren, waarop The Bride aangeeft dat ze haar zal opwachten als ze wraak wil nemen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat een derde film dit zal laten zien, maar het valt zeker binnen de verwachtingen.

Tijdens een gesprek met Josh Horowitz van de Happy Sad Confused-podcast, onthulde regisseur Quentin Tarantino dat hij nog steeds een idee heeft voor Vol. 3. Daarnaast sprak hij afgelopen week nog met Uma Thurman over deze mogelijkheid:

"Ik heb heel recent nog met Uma gesproken over een derde deel, als je het eerlijk wilt weten. We hebben er letterlijk afgelopen week nog over gesproken. Ik heb er nog veel over gedacht. Als er een van mijn films is die zich leent voor een vervolg, dan is het wel Kill Bill."

Komt het er nu dan echt van?
Het is natuurlijk nog onbekend of Kill Bill Vol. 3 er echt zal komen, maar het commentaar van Tarantino geeft goede hoop. Hopelijk laat Tarantino meer over dit mogelijke vervolg los tijdens de persronde voor Once Upon a Time in Hollywood. Die film draait overigens vanaf 15 augustus in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair