Video

Trailer 'Jojo Rabbit': Hitler-komedie van 'Thor'-gekkie Taika Waititi!

Hij speelt zelf Adolf Hitler.

door Bram de Groot om 20:50 in Video
Misschien heb je regisseur Taika Waititi wel eens in actie gezien. Het is een bijzonder vreemde, doch vriendelijk ogende vogel. De meeste kennen hem waarschijnlijk van Thor: Ragnarok, maar hij regisseerde ook titels als What We Do in the Shadows (2014) en Hunt for the Wilderpeople (2016). Nu is de trailer onthuld voor zijn nieuwste film!

En die film heeft Jojo Rabbit en dan weet je nog maar weinig over het plot. Het betreft een "anti-haat" satirische oorlogsfilm waarin Waititi zelf de hoofdrol speelt als Adolf Hitler. De film is gebaseerd op de roman 'Caging Skies' van Amerikaans-Nieuw-Zeelandse schrijfster Christine Leunens.


Denkbeeldige maatje Hitler
in Jojo Rabbit gaan we uiteraard terug naar de Tweede Wereldoorlog en ontmoeten we de jonge Jojo (Roman Griffin Davis). Hij woont in Duitsland en zijn enige bondgenoot is zijn denkbeeldige maat Hitler. Als hij een jong meisje (Thomasin McKenzie) ontmoet, wordt zijn naïeve patriottisme getest. Het dwingt hem om zijn grootste angsten onder ogen te zien.

Er zijn ook rollen voor Scarlett Johansson, Sam Rockwell en Rebel Wilson en de komedie draait vanaf 9 januari 2020 in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder het bijhorende affiche.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

haha, helaas weten we al hoe het gworden.

Master Of Films

Avatar

Vertrouw erop dat het typisch Waititi weird wordt. Smiley face

Tycho Nestoris

Avatar

Dit ziet er erg komisch uit. Eindelijk weer eens een originele komedie in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair