Ander logo 'Tenet'-film van Christopher Nolan: kunnen we hier iets uit afleiden?

Ander logo 'Tenet'-film van Christopher Nolan: kunnen we hier iets uit afleiden?

Dit nieuwe logo geeft misschien het een en ander weg over het verhaal.

Hoewel Tenet, het nieuwe project van topregisseur Christopher Nolan (Dunkirk, Inception), met een dikke laag mist omhuld wordt, hebben oplettende fotografen het nieuwe logo van de film vast weten te leggen. Dat gebeurde op de set in Estland. Mogelijk geeft dit nieuwe logo ook het een en ander prijs over het verhaal.

Niemand weet nog waar de de nieuwe film van Christopher Nolan over zal gaan. Het enige wat we weten is dat het om een 'epische actiefilm' gaat 'die draait om een internationaal spionnennetwerk'. Dankzij een nieuwe foto van de set weten we nu ook hoe het ontwerp van het logo van Tenet eruitziet. De titel wordt namelijk geschreven als 'TENƎꓕ', waarbij de laatste letters dus omgekeerd zijn.

Tweet verwijderd

Dat is een interessante ontwerpkeuze. Een recent setvideo toont hoe auto's zowel voor- als achteruit rijden. Op Reddit speculeert iemand dat de film misschien wel in beide richtingen hetzelfde (dus zowel voor- als achteruit) is. Dat klinkt misschien gek, maar zou prima passen in het rijtje met bijzondere films die Nolan heeft afgeleverd.

In het kort
Voor Tenet heeft Nolan wederom een topcast verzameld, bestaande uit onder meer Aaron Taylor-Johnson, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Michael Caine en Kenneth Branagh. Het is de bedoeling dat Tenet in juli 2020 in de bioscopen verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair