Lekt Ryan Reynolds hier nou informatie over 'Deadpool 3'?

Lekt Ryan Reynolds hier nou informatie over 'Deadpool 3'?

Gewoon via Instagram!

Het was gisteren precies vijf jaar geleden dat de testbeelden van Deadpool uitlekten. Ryan Reynolds laat via Instagram weten dat de zoektocht naar de dader nog steeds gaande is. Ook lijkt hij opnieuw te hinten op de komst van Deadpool 3.

Ryan Reynolds vierde gisteren op Instagram dat het onderzoek naar de dader al vijf jaar gaande is. Hij plaatste een foto van een prikbord met alle mogelijke verdachten. Filmstudio Fox twijfelde aanvankelijk over Deadpool, maar na de positieve reacties op de testbeelden kreeg het project toch groen licht.

Deadpool 3 in 'Phase 5'
Sinds Fox is overgenomen door Disney, heeft Marvel de rechten van Deadpool in handen. De kans is groot dat Deadpool de enige franchise is die niet wordt geschrapt. Reynolds plaatste bij zijn foto een opvallend bericht. "Het onderzoek is nu in zijn vijfde jaar beland. Of, zoals ik het noem, 'Phase 5'", schreef hij.

Daarmee verwijst hij natuurlijk naar de manier waarop Marvel zijn franchise heeft opgebouwd. Zegt Reynolds hier dat we Deadpool in de volgende fase terug gaan zien? Met de recente aankondiging van Blade lijkt het ook dat Marvel tegenwoordig openstaat voor duisterdere films.


Het gerucht gaat overigens dat Reynolds de beelden zelf liet uitlekken om de studiobazen te kunnen overtuigen (en dat is gelukt).



NieuwsFilm

meest populair