Algemeen

'The Walking Dead'-film krijgt mogelijk interessante reünie

Zien we straks Rick en Daryl in de film?

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Over een jaar of wat krijgen we de eerste film in de Walking Dead-franchise te zien. We zien dan wat er met Rick Grimes is gebeurd na afloop van de serie, waarin we in het negende seizoen afscheid van het personage moesten nemen. Het laatste dat we van hem zagen? Hij werd, ogenschijnlijk levensbedreigend gewond, in een helikopter weggehaald.

Tijdens een interview met de site IGN vertelt acteur Norman Reedus dat wat hem betreft, zijn personage Daryl ook in de films voorkomt. Dan krijgen we dus een reünie tussen Rick (Andrew Lincoln) en Daryl, de twee personages die ons jarenlang mochten vermaken in de AMC-serie.

Koppeling aan de serie?
"Volgens mij ligt dat wel in de planning, " aldus acteur Reedus tegenover IGN. "Het is ook echt een familiegroep en het zou raar zijn als die familie geen onderdeel uitmaakt van de dynamiek van het verhaal. Je begrijpt vast wat ik bedoel."

Ook acteur Jeffrey Dean Morgan, die de rol van superschurk Negan speelt, hoopt op een link met de serie. "Je hoopt dat de film, wat dat ook wordt, een directe koppeling krijgt met wat we in de serie hebben opgebouwd. En dat er op zijn minst een of twee personages uit die serie in voorkomen, omdat die wereld nou eenmaal zo groot is."

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Na seizoen 7 afgehaakt.
het begon sterk met de ontmoeting met Negan, maar vanaf toen zakte het behoorlijk in. En werd alles een beetje een herhaling.

Een film lijkt me redelijk overbodig. Of gaan ze als het ware 1 seizoen in 2 uur proppen?

Spider-fan

Avatar

Het laatste seizoen was best goed, ik vond alleen dat ze teveel personages in één keer doodmaken. Je raakt gehecht aan de personages en natuurlijk hoort het erbij dat er af en toe één dood gaat, maar het waren er echt heel veel het laatste seizoen, en dan ook nog verdween Maggie vrij onopvallend uit de serie (de actrice wilde salarisverhoging) en Rick (al was dat wel aangekondigd). Maar als geheel keek het laatste seizoen wel heel gemakkelijk en snel weg.

Ik vraag me af wat het verschil zal zijn met een film. Waaraan merk je het verschil met de serie? Het zal waarschijnlijk geen afgerond verhaal vertellen, want ze hebben meerdere films met Rick aangekondigd. En je verwacht Michonne er toch ook in, gezien haar relatie met Rick.

Sunspot

Avatar

Ben ook afgehaakt na seizoen 7, was het gewoon zat, irritatie begon al ergens seizoen 5.

Elke keer dat herhalen, van die vage afleveringen die ubersaai zijn, maar vooral dat herhalen, was gewoon niet veel meer aan, vet saaie schietscenes ook.

Mis ook die echte dreiging, spanning, zoals in de 1e 3 seizoenen, waren echt top, helemaal verslaafd zowat :D.

Kijk het later wel, nu nog geen behoefte aan

Davidius

Avatar

Zou goed zijn te zien wat er met Rick gaat gebeuren, zit stiekem te wachten dat er toch een soort 'schaduw overheid' bestaat (het helicopterverhaal) waar 'trashlady' (naam even kwijt) deel van uitmaakt ...

Angelo1979

Avatar

Vindt Negan toch echt wel de badass motherfucker van de hele serie.

Ha,ha,ha... wat zit die Dean Morgan toch lekker in z’n rol.

NieuwsFilm

meest populair