'The Walking Dead'-film krijgt mogelijk interessante reünie

'The Walking Dead'-film krijgt mogelijk interessante reünie

Zien we straks Rick en Daryl in de film?

Over een jaar of wat krijgen we de eerste film in de Walking Dead-franchise te zien. We zien dan wat er met Rick Grimes is gebeurd na afloop van de serie, waarin we in het negende seizoen afscheid van het personage moesten nemen. Het laatste dat we van hem zagen? Hij werd, ogenschijnlijk levensbedreigend gewond, in een helikopter weggehaald.

Tijdens een interview met de site IGN vertelt acteur Norman Reedus dat wat hem betreft, zijn personage Daryl ook in de films voorkomt. Dan krijgen we dus een reünie tussen Rick (Andrew Lincoln) en Daryl, de twee personages die ons jarenlang mochten vermaken in de AMC-serie.

Koppeling aan de serie?
"Volgens mij ligt dat wel in de planning, " aldus acteur Reedus tegenover IGN. "Het is ook echt een familiegroep en het zou raar zijn als die familie geen onderdeel uitmaakt van de dynamiek van het verhaal. Je begrijpt vast wat ik bedoel."

Ook acteur Jeffrey Dean Morgan, die de rol van superschurk Negan speelt, hoopt op een link met de serie. "Je hoopt dat de film, wat dat ook wordt, een directe koppeling krijgt met wat we in de serie hebben opgebouwd. En dat er op zijn minst een of twee personages uit die serie in voorkomen, omdat die wereld nou eenmaal zo groot is."

NieuwsFilm

meest populair