Hoe sluit 'Hobbs & Shaw' aan op de rest van de Fast & Furious-films?

Hoe sluit 'Hobbs & Shaw' aan op de rest van de Fast & Furious-films?

Drie keer raden welk sleutelwoord de belangrijkste factor is.

Vanaf morgen kan je met een flinke bak popcorn, zak chips, biertje of frisdrank de bioscopen in voor Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw of gewoonweg, zoals de meesten zeggen, Hobbs & Shaw. Verwacht geen diepgaand verhaal of emotioneel uitgewerkte personages, maar totale over-the-top vermakelijke nonsens.

Deze eerste spinoff rondom DSS-agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) en ex-elitemilitair Deckard Shaw (Jason Statham) kan, wanneer op de juiste manier gebruikt, een leuke manier zijn om bestaande en nieuwe hoeken van het inmiddels beroemde FF-universum te verkennen.

Om te zorgen dat trouwe fans van de franchise tevreden blijven, maar ook instromers verwelkomd kunnen worden, zijn er enkele belangrijke ingrediënten die schrijver Chris Morgan en regisseur David Leitch in gedachten hielden bij het bewerken van de supercharged actiecomedy.

Familie
Wederom zal het woord FAMILIE centraal staan. Waar Vin Diesel altijd alles op alles zet om zijn familie te beschermen, zal dit bij Hobbs & Shaw niet anders zijn. Zo speelt Vanessa Kirby de rol van Hettie Shaw, inderdaad 'de zus van', keert Hellen Mirren terug als moeder Shaw en lieten de trailers al zien dat The Rock op een gegeven moment terugkeert naar zijn geboortedorp om daar de hulp in te roepen van zijn 'broeders'.

De nadruk zal opnieuw stevig komen te liggen op krankzinnige stunts en snelle auto's. Tevens zal humor een prominentere rol gaan innemen en dan vooral de aanstekelijk goed getimede chemie tussen Johnson en Statham, wat één van de redenen was (naast de sterrenstatus van beiden) waarom dit project voorrang kreeg boven het aangekondigde Fast & Furious 9 dat momenteel wordt opgenomen.

Vanaf morgen te zien in de bioscoop! Check onder nogmaals de trailer:


NieuwsFilm

meest populair