Veel recensies 'Hobbs & Shaw' toch verrassend positief

Veel recensies 'Hobbs & Shaw' toch verrassend positief

Na 'Fast Five' en 'Furious 7' (voorlopig) beste in franchise.

De eerste recensies van Fast and Furious: Hobbs & Shaw zijn verrassend positief, gezien de verwachte flop. De film heeft (voorlopig) een prima score van 70% op Rotten Tomatoes.

"Het is altijd mooi als je het vertrouwen van de filmmakers voelt in een film. Deze heeft dat", opent Cinemablend. "Niet alles werkt, maar je voelt dat men met hart en ziel gewerkt heeft aan deze film." SlashFilm vult daarbij aan: "Hobbs & Shaw doet alles wat het moet doen en wil doen. Het is een actiefilm die zich gedraagt als een meme. Een lekkere domme pret-film."

Als je voor realisme gaat, moet je volgens Variety niet bij deze film zijn: "Dit is een film waarbij je alles wat je weet opzij moet zetten. Zwaartekracht werkt niet zoals je denkt, pijn werkt niet zoals je denkt. Het is grappig!"


Bekijk de afbeelding
De FilmTotaal recensie was een stuk minder positief. De film is een "extreem formulematige actiefilm met drie charismatische acteurs die alledrie dertien-in-een-dozijn en niet memorabel zijn.". FilmTotaal is overigens zeker niet de enige. Vanity Fair schrijft: "Johnson en Statham doen weinig om te verrassen. We hebben het allemaal al wel eens gezien. De heren zeggen vieze dingen over hun ballen en kots, meer is het niet."



Maar... ga hem vooral zelf checken! Vanaf nu in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair