Algemeen

Nieuwe beelden 'It: Chapter 2' tonen bloederige ontmoetingen met Pennywise

De film wordt enger dan ooit...

door Niels van Arkel om 16:17 in Algemeen
Warner Bros. heeft weer een flinke hoeveelheid marketingmateriaal van It: Chapter 2 over de schutting gedumpt. Naast een nieuwe poster van de nieuwe film van regisseur Andy Muschietti is er ook een nieuw 'trailertje' of featurette uitgekomen. Bekijk hem hieronder.De video geeft de complete kriebels. Onder meer Jessica Chastain en James McAvoy geven ons een inkijkje achter de schermen. Daarnaast is er meer te zien van de sleutelscénes uit de film, waaronder Bill's funhouse spiegel ontmoeting met Pennywise en Beverly's letterlijke bloedbad.

Interessant is een uitspraak van Jessica Chastain: "Het kwaad in Derry loert om een hoekje. Ze (The Losers Club) hebben geen andere club dan af te maken wat ze 27 jaren eerder begonnen zijn." Dat kan wijzen op een gedwongen samenkomst van de Losers Club. Interessant...

De bijzondere poster laat nog eens een keer zien wat de sfeer van de nieuwe film is: lang, gewelddadig en bloederig!
It: Chapter 2 is vanaf 5 september te zien in de bioscoop.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Laat maar komen! Smiley face

Rutherford

Avatar

^ x2 Smiley face

Off topic: er is blijkbaar een teaser getoond van Tenet, de nieuwste van C Nolan. Ik heb een beschrijving gelezen, maar het is wss nog ff wachten op de beelden.

MARQ242

Avatar

Laatst IT gezien op Netflix. Geinig, leuke 80s sfeer. Maar eng? Niet echt. Penny wise was eigenlijk gewoon een heel irritante clown. Nee geef mij maar Tim Curry.

Zembo

Avatar

Heb na de officiele trailer besloten om geen promo materiaal meer te bekijken.

Moviemagic

Avatar

Het eerste deel was leuk opgezet en best goed. Alleen nergens eng te noemen. Misschien omdat het verhaal na het boek gelezen te hebben en de miniserie met Tim Curry je toch al weet welke kant het op gaat met de karakters (ondanks verschillen boek/miniserie/remake). Dit tweede deel ga ik ook wel kijken.

Spider-fan

Avatar

Volgens mij vinden velen de nieuwe film niet eng, omdat ze de mini-serie hebben gekeken toen ze nog jong waren. Ik kan me niet voorstellen dat iemand die mini-serie nu enger zou vinden dan de film.

NieuwsFilm

meest populair