Eerste trailer Christopher Nolans 'Tenet' in bioscopen te zien!

Eerste trailer Christopher Nolans 'Tenet' in bioscopen te zien!

Kom maar op met die hype!

Het is nog altijd wachten op echte onthullingen rond Tenet, de nieuwe film van regisseur Christopher Nolan. Deze werd in januari aangekondigd met een hoofdrol voor Robert Pattinson. Maar echt veel is er niet over bekend. Een eerste trailer biedt mogelijk iets van context en is nu te zien voor Hobbs and Shaw.

Variety schrijft dat in Amerikaanse bioscopen een eerste blik werd vrijgegeven op Tenet. Die duurt veertig seconden en onthult weinig over de film. In plaats daarvan zien we acteur John David Washington en de tagline Time has come for a new protagonist. Time has come for a new kind of mission.

Nog niet online
Veel meer dan dat onthulde men niet in de eerste beelden. Het is vooral een slimme zet van filmstudio Warner Bros. om de hype groter te maken. Het is een film waar veel mensen naar uitkijken en dus eentje waar je als studio het vuur rond wil opstoken. Nolan zal vermoedelijk weinig bekendmaken over de film tot die uitkomt en dat biedt extra kansen voor de studio om mensen naar de bioscopen te lokken.

Vanaf 17 juli 2020 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair