Ben Affleck en Ana de Armas in erotische thriller 'Deep Water'

Ben Affleck en Ana de Armas in erotische thriller 'Deep Water'

De nieuwste van regisseur Adrian Lyne, bekend van films als 'Fatal Attraction' (1987) en 'Jacob's Ladder' (1990).

Ben Affleck (Justice League) en Ana de Armas (Blade Runner 2049) zijn in onderhandeling voor hoofdrollen in Deep Water, een nieuwe erotische thriller over een liefdeloos huwelijk. De vrouw mag met tal van mannen aanpappen, zolang ze de familie maar niet in de steek laat. Uiteraard gaat deze situatie op een gegeven moment problemen opleveren.

Eén van haar minnaars wordt op een gegeven moment vermoord en de politie weet de dader niet te vinden. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar wanneer de echtgenoot plots laat doorschemeren dat hij achter de moord zat, komt er uiteraard een bom onder dit bijzondere huwelijk te liggen.

Het scenario is afkomstig van Zach Helm en Sam Levinson, die zich hierbij lieten inspireren door de gelijknamige roman (1957) van Patricia Highsmith. Deep Water wordt geregisseerd door Adrian Lyne, bekend van films als Flashdance (1983), Fatal Attraction (1987), Jacob's Ladder (1990) en Unfaithful (2002).

De productie van de film gaat in november van start, ervan uitgaande dat Affleck en De Armas hun handtekeningen dan wel hebben gezet.

NieuwsFilm

meest populair