Algemeen

Komt er een extended serie-versie van 'Once Upon a Time in Hollywood' op Netflix?

Net zoals met 'The Hateful Eight'!

door Wouter Drummen om 14:16 in Algemeen
Nog niet zo lang geleden liet regisseur Quentin Tarantino weten dat hij een deal had gesloten met de streaming-gigant Netflix. Zij brachten zijn film, The Hateful Eight, uit in de vorm van een miniserie met alle verwijderde scènes. Het lijkt erop dat ze dit weer gaan doen, deze keer met zijn nieuwe Once Upon a Time in Hollywood.

The Hateful Eight kwam in april uit op Netflix in een serie van vier afleveringen van 50 minuten. Recentelijk zei een van de producenten nog dat Tarantino veel indrukwekkende en goede stukken uit Once Upon a Time in Hollywood heeft moeten verwijderen. Zo zouden er nu dus heel wat eruit geknipte scènes zijn van zijn nieuwste film, maar het zou goed kunnen dat we deze alsnog allemaal te zien krijgen.

Wat kunnen we verwachten?
Acteur Nicolas Hammond, die Sam Wanamaker in de film speelt, liet zich er over uit tijdens een recent interview. Volgens Hammond duurt de extended cut langer dan vier uur. Hij zegt nu dat de samenwerking met Netflix m.n. gemaakt wordt omdat er heel wat tijd en energie is gestoken in deze scènes die de film echter niet hebben gehaald. Zo zou normaal gesproken ook Tim Roth in de film te zien zijn, maar zijn rol werd er volledig uit geknipt. Jammer voor Roth, maar wellicht toch geen vergeefse moeite want als de serievorm op Netflix doorgaat, krijgen we hem toch nog te zien.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

247movies

Avatar

Toch zie ik alleen maar de gewone film op Netflix staan. Kan aan mij liggen.

NieuwsFilm

meest populair