Eerste trailer Christopher Nolans 'Tenet' staat gewoon al online

Eerste trailer Christopher Nolans 'Tenet' staat gewoon al online

De eerste beelden zijn uitgelekt.

Warner Bros. trakteert filmliefhebbers die Hobbs & Shaw in de bioscoop gaan bekijken op een exclusieve teaser trailer voor Tenet, de aankomende film van topregisseur Christopher Nolan. Deze is inmiddels ook op het internet verschenen.

In sommige bioscoopketens wordt momenteel voor aanvang van Hobbs & Shaw een kleine trailer vertoond voor Tenet. Deze teaser duurt ongeveer 40 seconden en laat de eerste beelden van de film zien. Sommige fans hebben de teaser stiekem gefilmd en op internet geplaatst. Daar is Warner Bros. niet blij mee, want de beelden worden overal verwijderd. Toch zijn de beelden vrij eenvoudig op YouTube te vinden. Hieronder een omschrijving:



Een kogel heeft een stuk kogelvrij glas proberen te doordringen. Het personage van John David Washington loopt naar het kogelgat toe. In beeld verschijnt de boodschap dat het 'tijd is voor een nieuwe protagonist' en 'een nieuwe missie'. Washington raakt het kogelgat aan en de muziek versnelt. In de muziek zit het geluid van een tikkende klok verwerkt. Washington loopt een stuk verder en er verschijnen meerdere, identieke kogelgaten in beeld.

De teaser verspringt vervolgens naar een shot waarin Washington op zijn rug ligt. Het lijkt erop dat hij zich aan het voorbereiden is op een missie. Een man met een gasmaker komt aanrennen. Washington vecht tegen een SWAT-teamlid. Hij wordt weggesleept. De korte trailer eindigt met Washington die aan beademingsapparatuur ligt.



Veel is er nog niet bekend over Tenet. De film zou een 'epische actiefilm die draait om een internationaal spionnennetwerk' zijn, zo leerden we dankzij een eerdere beschrijving. Vermoedelijk heeft het plot ook weer iets met de tijd te maken, want dat woord komt meerdere keren terug in de teaser. Naast Washington hebben onder meer Aaron Taylor-Johnson en Robert Pattinson een rol in de film. Het is de bedoeling dat Tenet in juli 2020 in de bioscopen verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair