Jim Carrey skeptisch over betrokkenheid fans bij 'Sonic The Hedgehog'

Jim Carrey skeptisch over betrokkenheid fans bij 'Sonic The Hedgehog'

De fans waren woest na de trailer, dus wordt de hele film aangepast.

Het gebeurt vandaag de dag wel vaker, dat mensen klagen over een bepaald project of een bekend persoon. Zo worden bijna alle bekendheden in de gaten gehouden en als ze een 'foutje' begaan, worden ze hier dan ook meteen op gewezen. Hetzelfde geldt voor films. Daar kreeg Sonic The Hedgehog laatst nog mee te maken. Er was, na de eerste trailer, namelijk gigantisch veel kritiek op het geliefde gamepersonage. Als gevolg hiervan wordt de hele film dan ook aangepast. Toch weet de grote ster van deze film, Jim Carrey, niet goed wat hij hiervan moet denken.

Hij liet zich er recentelijk over uit tijdens een interview: ''Het is een interessant onderwerp. Maar je wordt een beetje hun Frankenstein-monster, aangezien zij beslissen, snap je? Ik weet niet goed wat ik ervan moet denken. Ik vind het vreemd dat het publiek invloed heeft op onze creatie. Soms denk ik ook dat mensen er maar gewoon in meegaan, een soort van collectief bewustzijn. Zo van: ''Oké, ik wilde het misschien ook wel zien veranderen, maar feitelijk maakte het me weinig uit, ik liep gewoon achter de meerderheid aan''.''

Wat denkt Carrey?
Carrey werd er zelf ook naar gevraagd, maar hier ging hij niet echt op in: ''Ik hou me daar niet zo mee bezig. Ik doe gewoon mijn ding en mijn werk. Wie zien wel hoe het allemaal uitpakt, goed of slecht''. Vanwege de aanpassingen loopt de film ook heel wat vertraging op. Zo komt hij nu uit op 14 februari 2020 ipv 8 november dit jaar. Ook hier klinkt Carrey niet heel erg tevreden over.

''Wat ik weet is dat we het gevoel hebben dat we ons eigen project niet in eigen handen kunnen houden. We doen ons best met de technologie waarover we beschikken maar dan laten mensen ook van zich horen en willen zij het op hun manier doen. Hoe gaat het vanaf hier verder? Ik ben van mening dat de auteurs en makers over hun creaties moeten beslissen, zij moeten het doen. Maar met Sonic ligt het misschien iets anders, veel mensen hebben het gevoel dat hij een beetje hun eigendom is, omdat ze in hun jeugd naar hem keken. Dus natuurlijk laten zij dan ook van zich horen. We zullen wel zien hoe het allemaal uitpakt''.

NieuwsFilm

meest populair