Tom Hardy schrijft script 'Venom 2': "We gaan een andere kant op"

Tom Hardy schrijft script 'Venom 2': "We gaan een andere kant op"

Regisseur Andy Serkis laat zich over het project uit.

Er wordt al flink gewerkt aan het vervolg op Venom. Recentelijk werd nog bekend gemaakt dat Andy Serkis het tweede deel zal regisseren, waarin Tom Hardy natuurlijk terugkeert. Ondanks het feit dat het eerste deel goed aan de box-office wist te scoren, werd de film niet altijd even goed onthaald en was niet iedereen onder de indruk van het verhaal. Hardy wil daar verandering in brengen, door zelf het script te verzorgen.

Dit liet Serkis onlangs weten: ''Tom is direct betrokken bij het schrijven van het script. Hij doet dat samen met schrijver Kelly Marcel. Ook al zijn we net pas aan het project begonnen, we hebben duidelijk voor ogen waar we naartoe willen gaan en wat we willen laten zien. We gaan deze keer een andere kant op met de personages en het zal een heel ander verhaal worden dan dat van het eerste deel''.

Hardcore?
Wat Serkis hier precies mee bedoelt is nog niet duidelijk, al lijkt het erop dat het nieuwe deel gewelddadiger wordt. Hardy verzorgde al eerder het script voor de serie Taboo, waarin hij ook de hoofdrol vertolkte. Deze serie had de nodige gewelddadige en bloederige scènes. Ook Serkis zal een dergelijke aanpak wel zien zitten. Serkis heeft pas twee films gemaakt, zoals o.a. Mowgli: Legend of the Jungle, maar deze was echter een stuk bloederiger en volwassener dan Disney's live-action remakes.

NieuwsFilm

meest populair