Algemeen

Tom Hardy schrijft script 'Venom 2': "We gaan een andere kant op"

Regisseur Andy Serkis laat zich over het project uit.

door Wouter Drummen om 09:43 in Algemeen
Er wordt al flink gewerkt aan het vervolg op Venom. Recentelijk werd nog bekend gemaakt dat Andy Serkis het tweede deel zal regisseren, waarin Tom Hardy natuurlijk terugkeert. Ondanks het feit dat het eerste deel goed aan de box-office wist te scoren, werd de film niet altijd even goed onthaald en was niet iedereen onder de indruk van het verhaal. Hardy wil daar verandering in brengen, door zelf het script te verzorgen.

Dit liet Serkis onlangs weten: ''Tom is direct betrokken bij het schrijven van het script. Hij doet dat samen met schrijver Kelly Marcel. Ook al zijn we net pas aan het project begonnen, we hebben duidelijk voor ogen waar we naartoe willen gaan en wat we willen laten zien. We gaan deze keer een andere kant op met de personages en het zal een heel ander verhaal worden dan dat van het eerste deel''.

Hardcore?
Wat Serkis hier precies mee bedoelt is nog niet duidelijk, al lijkt het erop dat het nieuwe deel gewelddadiger wordt. Hardy verzorgde al eerder het script voor de serie Taboo, waarin hij ook de hoofdrol vertolkte. Deze serie had de nodige gewelddadige en bloederige scènes. Ook Serkis zal een dergelijke aanpak wel zien zitten. Serkis heeft pas twee films gemaakt, zoals o.a. Mowgli: Legend of the Jungle, maar deze was echter een stuk bloederiger en volwassener dan Disney's live-action remakes.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Ze gaan niet R-Rated. Daar zal de filmstudio wel voor zorgen. En zo ja, dan zal dat voor mij een positieve verrassing zijn. De eerste film was zeker niet perfect. Beetje rommelig. En veel gemiste kansen. Maar wel vermakelijk genoeg om zin te hebben in het tweede deel.

Master Of Films

Avatar

Vreselijke film. Voordeel van deel 2, is vooral de verbetering. Hopelijk wordt dat goed benut.

CaptainCab

Avatar

@meanrat Precies, de studio heeft de eerste film van R-rated teruggebracht naar PG-13 en had daar een groot succes mee. Geen reden om deel 2 wel ineens R-rated te maken.

San187

Avatar

Carnage en niet R-rated is geen Carnage...
De mensen die "maximum Carnage " gelezen hebben, zullen weten wat ik bedoel

Movieman2018

Avatar

Één slimme zet zou zijn om de film nu wel R rated te maken... Dat gaat positive reviews opleveren en veel kijkers... Uiteraard afhankelijk van de kwaliteit van het script en in hoeverre de studio zich gaat moeien.

KeesjeNL

Avatar

Slechte zaak, acteurs zouden verder hun bek moeten houden en zeker niet moeten meewerken aan scripts..

Movieman2018

Avatar

@keesjenl Hardy is een uitzondering

NieuwsFilm