Naast oude bekenden ook Wesley Snipes in Eddie Murphy's 'Coming to America' sequel!

Naast oude bekenden ook Wesley Snipes in Eddie Murphy's 'Coming to America' sequel!

Nieuwe en terugkerende acteurs...

Een van de toekomstige films waar veel filmfans ontzettend naar uitkijken is de sequel op Eddie Murphy's cultklassieker Coming to America, voorlopig genaamd Coming 2 America. Er zijn deze week flink wat castingnieuwtjes naar buiten gekomen. Tijd voor een overzichtje.

Terugkerende karakters
Naast Eddie Murphy, die terugkeert als verwaande prins Akeem, komen ook James Earl Jones en Paul Bates terug in hun rollen: Jones als koning Jaffe Joffer, Bates als bodyguard Oha. Ook Louie Anderson lijkt terug te komen in de rol van Maurice

Wesley Snipes
Blade himself Wesley Snipes is ook gecast in de film. Volgens de laatste berichtgeving speelt hij General Izzi, de leider van een van de buurlanden van prins Akeem. De twee werken overigens nu al samen aan de Netflix comedy Dolemite is my name.

Andere nieuwelingen
Gisteren kwamen er nog een aantal namen bij. Leslie Jones (Ghostbusters (2016)) and Kiki Layne (If Beale Street Could Talk) worden gecast in nog onbekende rollen. Daarnaast zijn er verregaande geruchten dat Teyana Taylor en Michael Blackson een rol gaan krijgen in de film.



De opnames van Coming 2 America moeten later dit jaar beginnen.

NieuwsFilm

meest populair