Stallone trekt zijn 'Rambo'-mes op brute poster 'Rambo: Last Blood'

Stallone trekt zijn 'Rambo'-mes op brute poster 'Rambo: Last Blood'

John Rambo is 'ready to kill'.

Rambo: Last Blood draait weliswaar vanaf 19 september al in de Nederlandse bioscopen, maar de marketing-campagne lijkt maar traag op gang te komen. Een nieuwe poster lijkt hier mogelijk verandering in de brengen.

In de actie-sequel van Adrian Grunberg zijn de hoofdrollen weggelegd voor (uiteraard) Sylvester Stallone, Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta en Yvette Monreal. Ondertussen is het alweer 11 jaar geleden dat we Stallone voor het laatst zagen als Rambo. De acteur is zelf 73 jaar oud als de film eenmaal in de bioscopen draait.

Keiharde actie, emotionele kern
In het vijfde deel van de beroemde actie-franchise zien we hoe John Rambo op zijn ranch in Arizona een rustig leven leidt, maar ook te kampen heeft met posttraumatische stress. Hier en daar voert hij daarnaast klusjes uit voor mensen die in de problemen zijn gekomen. Als zijn goede vriendin Maria hem laat weten dat haar kleindochter vermist is geraakt tijdens een feestje in Mexico, reist John de grens over om het meisje terug te vinden. Al snel stuit Rambo op een groep mensenhandelaars, wat leidt tot de nodige gewelddadige taferelen.

De nieuwe poster van Rambo: Last Blood kun je hieronder bekijken!


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair