'A Quiet Place: Part II' verwelkomt 'Guardians'-ster Djimon Hounsou

En een andere acteur vertrekt bij het vervolg.

In 2018 wist de horrorfilm A Quiet Place de wereld te verrassen. De film van Paramount Pictures en regisseur John Krasinski (The Hollars) haalde uiteindelijk een fraaie $340 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Ondertussen wordt er gewerkt aan het vervolg.

Het is al bekend dat Emily Blunt terugkeert als moeder Evelyn Abbott en dat ook Millicent Simmonds en Noah Jupe weer te zien zijn als respectievelijk Regan Abbott en Marcus Abbott. Even geleden werd duidelijk dat Cillian Murphy (The Dark Knight) en Brian Tyree Henry (If Beale Street Could Talk) ook rollen krijgen in A Quiet Place: Part II.

Henry vervangen door Djimon Hounsou
Nu is via The Wrap duidelijk geworden dat acteur Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy, The Tempest) afhaker Brian Tyree Henry vervangt. De laatste heeft het project moeten verlaten vanwege een agendaconflict.

In A Quiet Place zien we een post-apocalyptische wereld waarin de mensheid in stilte moet leven om zo niet op te vallen bij de dodelijke wezens die de Aarde hebben overgenomen. Ze komen op alles af wat geluid maakt. Gebarentaal is de enige manier om met elkaar te communiceren en de redding ligt bij het onverwachte.

Kijk jij uit naar A Quiet Place: Part II? Vanaf maart 2020 in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair