Eerste trailer '10 Minutes Gone' met Bruce Willis als boze misdaadbaas

De zoveelste middelmatige, straight-to-video actiefilm voor de 'Die Hard'-ster?

De nieuwe misdaadthriller 10 Minutes Gone gaat over een man, gespeeld door Michael Chiklis (Fantastic Four, 2005), die na een mislukte bankoverval een klein deel van z'n geheugen is kwijtgeraakt. Hij probeert erachter te komen wat er precies in de tien missende minuten is gebeurd en wie hem gesaboteerd heeft. De eerste trailer is niet bijster goed...


Criminele eindbaas Rex (Bruce Willis) huurt Frank (Chiklis) en diens crew in om een lading waardevolle juwelen te stelen, maar de klus loopt verkeerd af omdat iemand de politie schijnt te hebben ingelicht. Na een klap op z'n kop gekregen te hebben, wordt Frank wakker en ontdekt hij dat de juwelen verdwenen zijn.

10 minuten kwijt
Frank kan zich niet herinneren wat er precies is gebeurd, want hij is tien minuten van z'n geheugen kwijt. Om erachter te komen wat er precies is gebeurd, moet hij al zijn teamleden stuk voor stuk confronteren om de verrader te vinden. Frank moet wel opschieten, want Rex z'n geduld begint op te raken.

De rest van de cast bestaat uit Meadow Williams, Kyle Schmid, Texas Battle, Lydia Hull, Swen Temmel, John D. Hickman, Sergio Rizzuto, Geoff Reeves en Tyler Jon Olson. 10 Minutes Gone is een film van regisseur Brian A. Miller, met wie Willis eerder al werkte aan actiefilms als The Prince (2014), Vice (2015) en Reprisal (2018).

10 Minutes Gone, met een scenario van Kelvin Mao en Jeff Jingle, heeft op dit moment (nog) geen Nederlandse releasedatum.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair