Video

Eerste trailer '10 Minutes Gone' met Bruce Willis als boze misdaadbaas

De zoveelste middelmatige, straight-to-video actiefilm voor de 'Die Hard'-ster?

door Jan-Peter Rook om 13:38 in Video
De nieuwe misdaadthriller 10 Minutes Gone gaat over een man, gespeeld door Michael Chiklis (Fantastic Four, 2005), die na een mislukte bankoverval een klein deel van z'n geheugen is kwijtgeraakt. Hij probeert erachter te komen wat er precies in de tien missende minuten is gebeurd en wie hem gesaboteerd heeft. De eerste trailer is niet bijster goed...


Criminele eindbaas Rex (Bruce Willis) huurt Frank (Chiklis) en diens crew in om een lading waardevolle juwelen te stelen, maar de klus loopt verkeerd af omdat iemand de politie schijnt te hebben ingelicht. Na een klap op z'n kop gekregen te hebben, wordt Frank wakker en ontdekt hij dat de juwelen verdwenen zijn.

10 minuten kwijt
Frank kan zich niet herinneren wat er precies is gebeurd, want hij is tien minuten van z'n geheugen kwijt. Om erachter te komen wat er precies is gebeurd, moet hij al zijn teamleden stuk voor stuk confronteren om de verrader te vinden. Frank moet wel opschieten, want Rex z'n geduld begint op te raken.

De rest van de cast bestaat uit Meadow Williams, Kyle Schmid, Texas Battle, Lydia Hull, Swen Temmel, John D. Hickman, Sergio Rizzuto, Geoff Reeves en Tyler Jon Olson. 10 Minutes Gone is een film van regisseur Brian A. Miller, met wie Willis eerder al werkte aan actiefilms als The Prince (2014), Vice (2015) en Reprisal (2018).

10 Minutes Gone, met een scenario van Kelvin Mao en Jeff Jingle, heeft op dit moment (nog) geen Nederlandse releasedatum.
5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Haha, ik zal niemand de film aanraden want die ga ik zelf ook niet kijken maar de trailer is wel een aanrader.

Een Willis die zijn paycheck voor een dagje matig acteren komt halen, een voice over(ja echt) en iemand die cool weg loopt van een explosie.
Heerlijke trailer!

Denman1984

Avatar

10 minutes gone...

Trailer duurt 2 minuten.
Dat zijn "2 minute's gone", die je nooit meer terug krijgt.

Civilian Supreme

Avatar

De titel slaat op de screentijd die Willis heeft.
Ik snap hem echt niet, geld zal het probleem niet zijn, tuurlijk kan je vanaf papier nooit zeker weten of je in een goede film stapt maar wat hij al een aantal jaren doet gaat nergens meer over. Stop dan gewoon.
Hij heeft ook nog wel een paar goede rollen gespeeld de afgelopen jaren voor bekwame regisseurs maar dat zijn er heel weinig. Hij kan beter wat meer vakantie nemen en af en toe eens zo'n rol pakken.
Nu heeft ie easymoney maar verliest hij alleen maar respect van zijn fan(s)

Lewis

Avatar

De cover zegt alweer genoeg????

LOTR-fan

Avatar

Goed of niet goed, lijkt me toch een vermakelijke film...

NieuwsFilm

meest populair