Walt Disney schrapt ook 'Die Hard 6' a.k.a. 'McClane' (en tig andere films)

Walt Disney schrapt ook 'Die Hard 6' a.k.a. 'McClane' (en tig andere films)

Geplande Fox-films geen prio bij Disney.

Het leek er eventjes op dat Walt Disney de studio 20th Century Fox voorlopig redelijk met rust zou laten. Nu blijkt echter dat er echt heel veel filmprojecten zijn gecanceld. Eerder werd al duidelijk dat alle X-Men en Fantastic Four-projecten niet doorgaan. Nu is er meer duidelijk over andere projecten.

Op Imgur is een lijst te vinden waarop de 276 producties zijn die in ontwikkeling zijn of waren bij 20th Centruy Fox. Veel van de films die bij overname reeds in productie waren, verschijnen nog. Maar weinig projecten die op de agenda stonden vinden echter doorgang. Via een uitgebreid artikel op Reddit wordt duidelijk welke grote titels zijn gecanceld.

Gecancelde Fox-blockbusters
Vele projecten gaan dus niet door. Hieronder vallen onder meer Chronicle 2, Magic: The Gathering, Mega Man, Assassin's Creed 2, Flash Gordon, League of Extraordinary Gentlemen en een prequelfilm voor Sandlot. Meest opvallend is echter de zesde Die Hard-film McClane. Al jaren zijn er positieve geruchten over een nieuw vervolg, maar die plannen lijken nu verleden tijd.

Van welk gecanceld project baal jij het meest?

NieuwsFilm

meest populair