Fans beginnen petitie voor vierde 'Back to the Future'

Fans beginnen petitie voor vierde 'Back to the Future'

Teken je mee voor de film?

Komt er ooit een vierde Back to the Future-film? Dat blijft toch een beetje de vraag. Regisseur Robert Zemeckis wil bijvoorbeeld niet en vindt dat het verhaal van Marty McFly gewoon afgerond is. Maar acteur Christopher Lloyd wil wel dolgraag. En dus komen fans nu met een petitie.

Op de site Change.org zijn een paar hoopvolle fans nu een petitie begonnen. De kans dat zij gaan slagen in hun opzet is vrij klein, maar Mason Carr - de fan die de petitie lanceerde - is desalniettemin hoopvol en gaat er gewoon voor.

Nog geen honderd
Momenteel is het doel om honderd handtekeningen op te halen, een aantal dat vast en zeker wel gehaald zal worden als men maar zijn best doet en de petitie een beetje wind mee heeft. Kortom: er moet heel wat ruchtbaarheid aan gegeven worden en dat is eigenlijk ook de voornaamste reden dat we er hier een bericht aan wijden.

De Back to the Future-trilogie werd bijna 35 jaar geleden gelanceerd en vertelt het verhaal van de jonge gozer Marty McFly die met een tijdmachine terug in de tijd reist en later weer de toekomst in gaat. De films vertellen wat Zemeckis betreft een afgerond verhaal.

NieuwsFilm

meest populair