Algemeen

Fans beginnen petitie voor vierde 'Back to the Future'

Teken je mee voor de film?

door Jim Pedd om 16:16 in Algemeen
Komt er ooit een vierde Back to the Future-film? Dat blijft toch een beetje de vraag. Regisseur Robert Zemeckis wil bijvoorbeeld niet en vindt dat het verhaal van Marty McFly gewoon afgerond is. Maar acteur Christopher Lloyd wil wel dolgraag. En dus komen fans nu met een petitie.

Op de site Change.org zijn een paar hoopvolle fans nu een petitie begonnen. De kans dat zij gaan slagen in hun opzet is vrij klein, maar Mason Carr - de fan die de petitie lanceerde - is desalniettemin hoopvol en gaat er gewoon voor.

Nog geen honderd
Momenteel is het doel om honderd handtekeningen op te halen, een aantal dat vast en zeker wel gehaald zal worden als men maar zijn best doet en de petitie een beetje wind mee heeft. Kortom: er moet heel wat ruchtbaarheid aan gegeven worden en dat is eigenlijk ook de voornaamste reden dat we er hier een bericht aan wijden.

De Back to the Future-trilogie werd bijna 35 jaar geleden gelanceerd en vertelt het verhaal van de jonge gozer Marty McFly die met een tijdmachine terug in de tijd reist en later weer de toekomst in gaat. De films vertellen wat Zemeckis betreft een afgerond verhaal.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Al die petities. Alsof filmstudio's er iets mee gaan doen

Maac

Avatar

FANS BEGINNEN PETITIE VOOR VIERDE BACK TO THE FUTURE
Nee hoor, dit zijn geen fans.

Vwall007ST

Avatar

Er is al een game van telltale skybound die al soort van als een vierde deel kan worden gezien. Ook met Christopher Lloyd als Doc Brown, de acteur van Tannen en Michael J Fox die een kleine rol heeft en de stem inspreekt van een voorouder van Marty. De regisseur van de game en schrijvers zeggen ook dat de fans dit kunnen zien als het soort van VIERDE DEEL. Dus nee geen vijfde film hoogstwaarschijnlijk.

Renegade

Avatar

Het verhaal van Marty mcfly is voorbij. Maar ook die van Doc Brown? Van mij mag het.

Rafael11

Avatar

Neh, doe maar gewoon niet.

Master Of Films

Avatar

+1 Vwall007ST

In feite heb je al twee vervolgen. Namelijk Back to the Future: The Game waar Bob Gale ook zijn medewerking gaf. En Doc Brown Saves the World, die te zien op de 20th Anniversary BR/DVD.

+1 Maac
Idd echte fans weten hoe Bob Gale & Robert Zemeckis hier over denken.

Civilian Supreme

Avatar

Mcfly's verhaal is idd afgerond dus daar moeten ze niet meer mee klooien, daarentegen sta ik best open voor een nieuw verhaal met andere personages, zeg maar soort van spinoff. Als ze die verknallen maakt het toch niet uit.

Wriker

Avatar

Alsjeblieft niet zeg. Dat kan alleen maar tegenvallen.

berepoot123

Avatar

Zemeckis heeft al lang gezegd dat er zolang hij leeft geen nieuwe BTTF films komen dus zelfs moest deze petitie (100 handtekeningen is trouwens echt een grap) miljoenen handtekeningen verzamelen gaat deze nog steeds niet komen.

jwk

Avatar

Weet zeker dat het succes van de drie delen nooit geëvenaard wordt.....

Syberious

Avatar

En vervolgens klagen dat hij niet zo goed is als de originele films.

gbfan

Avatar

Met Jules en Verne kan je nog wel leuke dingen doen. Avonturen in de trein. met cameos van doc en marty

John Wayne

Avatar

Echte fans zitten niet te wachten op een 4e film. De trilogie is allang afgerond. Michael J. Fox is te ziek en hoewel Christopher Lloyd nog wel wil is hij gewoonweg te oud. Fijn laten zoals het is.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

MoF

En dan zijn er nog de comics ook voor wie meer verhalen wil.

Gigan72

Avatar

Nee No Nein slecht idee

Leon81

Avatar

Dit was zo’n mooie trilogy. Lekker later zo. Het overdreven karakter van de films uit de jaren 80 zijn nu sowieso niet meer passend. Alles kan in Hollywood maar nogmaals: doe maar niet.

NieuwsFilm