Algemeen

Ewan McGregor terug als Obi-Wan Kenobi in 'Star Wars'!

Het lijkt een Disney+ serie te gaan worden.

door Bram de Groot om 11:40 in Algemeen
In de Star Wars-prequelfilms die tussen 1999 en 2005 verschenen speelde Ewan McGregor de rol van Obi-Wan Kenobi. Nu blijkt dat hij naar alle waarschijnlijkheid terug gaat keren als de Jedi in een nog onbekend Star Wars-project.

Nadat via Cinelinx het gerucht verscheen dat McGregor (Christopher Robin, Beauty and the Beast) terugkeert in zijn rol als Obi-Wan Kenobi in een nog onbekend Star Wars-project werd via Deadline en The Hollywood Reporter bevestigd dat de acteur daadwerkelijk in gesprek is met Disney / Lucasfilm. Naar verluidt gaat het om een serie op Disney+.

The Rise of Skywalker
Er bestaat uiteraard ook een kans dat hij te zien is in Star Wars: The Rise of Skywalker, later dit jaar. Zijn stem was al te horen in Star Wars: The Force Awakens uit 2015 en doordat The Rise of Skywalker een punt zet achter de Skywalker-sage zou het kunnen dat Obi-Wan te zien is als een Force Ghost, al zou dat dan uiteraard ook kunnen dat daarvoor sir Alec Guinness weer tot leven wordt gewekt middels oude beelden of een CGI-verbeelding.

Overigens stond er een tijdje terug een film rond Obi-Wan Kenobi gepland, maar die werd geschrapt na het floppen van Solo: A Star Wars Story in 2018.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Eindelijk doet Lucasfilm iets goeds, nu Kathleen Kennedy nog ontslaan!

Remi dubois

Avatar

Ik hoop echt dat zijn eerste zin gaat zijn:'Hello there.'

Devenace

Avatar

Zou leuk zijn in de Rogue One style en wereld, beetje ruw en realistisch en met de Empire als boegbeeld.
Zoniet dan mag het direct de recycle bin in van mij.

Artificialis

Avatar

Kathleen Kennedy heeft zo weinig inspiratie dat ze Obi-Wan Kenobi waarschijnlijk de hele serie op Tatooine laat doorbrengen. Je zult die man echter actief de ruimte in moeten sturen om er een beetje een interessante verhaallijn van te maken.

Er is een heel arsenaal aan karakters beschikbaar uit de Clone Wars en Rebels, maak hier in godsnaam eens gebruik van. Graag zoveel mogelijk overgebleven Jedi, Sith, premiejagers, piraten, droids, planeten, schepen, aliens en andere content de serie in. Kijkers lopen snel weg als het alleen wat plaatselijke zandverhalen gaan worden.

jordicraft

Avatar

Zijn naam is Ewan McGregor

Eddie Singer

Avatar

Het First Order-productie-regime heeft helaas een zeer slechte reputatie met OT-personages.

'The Last Jedi' kan men ook achteraf gerust kwalificeren als een onbekend Star Wars-project.

Sunspot

Avatar

Ben benieuwd, maar jammer weer dat het nu allemaal ook Disney is, maar goed.

Niet dat het niet goed zal zijn, maar zoveel film universa zijn nu Disney.

Hoop echt dat andere studio's opkomen, met vettere films, anders.

Vind wat in de bioscopen komt de afgelopen tijd ook veel minder, de blockbusters zijn zowat allemaal Disney, altijd dat happy gedoe, plastic of zo

Weet niet, een soort MacDonalds of zo haha

NieuwsFilm

meest populair