Ewan McGregor terug als Obi-Wan Kenobi in 'Star Wars'!

Ewan McGregor terug als Obi-Wan Kenobi in 'Star Wars'!

Het lijkt een Disney+ serie te gaan worden.

In de Star Wars-prequelfilms die tussen 1999 en 2005 verschenen speelde Ewan McGregor de rol van Obi-Wan Kenobi. Nu blijkt dat hij naar alle waarschijnlijkheid terug gaat keren als de Jedi in een nog onbekend Star Wars-project.

Nadat via Cinelinx het gerucht verscheen dat McGregor (Christopher Robin, Beauty and the Beast) terugkeert in zijn rol als Obi-Wan Kenobi in een nog onbekend Star Wars-project werd via Deadline en The Hollywood Reporter bevestigd dat de acteur daadwerkelijk in gesprek is met Disney / Lucasfilm. Naar verluidt gaat het om een serie op Disney+.

The Rise of Skywalker
Er bestaat uiteraard ook een kans dat hij te zien is in Star Wars: The Rise of Skywalker, later dit jaar. Zijn stem was al te horen in Star Wars: The Force Awakens uit 2015 en doordat The Rise of Skywalker een punt zet achter de Skywalker-sage zou het kunnen dat Obi-Wan te zien is als een Force Ghost, al zou dat dan uiteraard ook kunnen dat daarvoor sir Alec Guinness weer tot leven wordt gewekt middels oude beelden of een CGI-verbeelding.

Overigens stond er een tijdje terug een film rond Obi-Wan Kenobi gepland, maar die werd geschrapt na het floppen van Solo: A Star Wars Story in 2018.

NieuwsFilm

meest populair