Dit X-Men personage zou 'Avengers: Infinity War' als enige overleven

Dit X-Men personage zou 'Avengers: Infinity War' als enige overleven

Jammer dat we dit nog konden zien.

Ergens in de aankomende jaren gaat het ongetwijfeld gebeuren; personages als Gambit, Wolverine, Magneto en Beast gaan hun opwachting maken in het Marvel Cinematic Universe. Wanneer is nog niet duidelijk. Recent gaven de regisseurs aan welk X-Men personage Avengers: Infinity War had overleefd als ze wel vanaf het begin in de filmreeks te zien waren geweest.

In gesprek met IGN's Up At Noon Show gaven Anthony en Joe Russo aan wat er met de X-Men was gebeurd in Avengers: Infinity War. De regisseurs gaven aan dat alle X-Men weggevaagd zouden worden door de knip in de vingers van Josh Brolins Thanos. Alleen Wolverine zou de situatie overleven.

Gave confrontatie met Thanos!
De reden werd ook duidelijk. "Ik zou heel graag een enorm gemotiveerde Wolverine zien die het tegen Thanos opneemt," aldus Joe Russo. En dat is uiteraard een heel simpele reden.

De vraag is nu uiteraard wanneer we mutanten krijgen te zien in het MCU. De kans lijkt groot dat de eerste hints opduiken in het aankomende Phase 4, zowel in de bioscoop als op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair