Dit X-Men personage zou 'Avengers: Infinity War' als enige overleven

Jammer dat we dit nog konden zien.

Bram de Groot 16 August 2019 22:30 in Algemeen
Ergens in de aankomende jaren gaat het ongetwijfeld gebeuren; personages als Gambit, Wolverine, Magneto en Beast gaan hun opwachting maken in het Marvel Cinematic Universe. Wanneer is nog niet duidelijk. Recent gaven de regisseurs aan welk X-Men personage Avengers: Infinity War had overleefd als ze wel vanaf het begin in de filmreeks te zien waren geweest.

In gesprek met IGN's Up At Noon Show gaven Anthony en Joe Russo aan wat er met de X-Men was gebeurd in Avengers: Infinity War. De regisseurs gaven aan dat alle X-Men weggevaagd zouden worden door de knip in de vingers van Josh Brolins Thanos. Alleen Wolverine zou de situatie overleven.

Gave confrontatie met Thanos!
De reden werd ook duidelijk. "Ik zou heel graag een enorm gemotiveerde Wolverine zien die het tegen Thanos opneemt," aldus Joe Russo. En dat is uiteraard een heel simpele reden.

De vraag is nu uiteraard wanneer we mutanten krijgen te zien in het MCU. De kans lijkt groot dat de eerste hints opduiken in het aankomende Phase 4, zowel in de bioscoop als op Disney+.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bioshock300

Avatar

Ik hoop echt dat we thanos nog eens terug gaan zien in het mcu. Omdat de infinity stones inprecipe ook nog steeds bestaan.

mrPitchBlack

Avatar

En Bishop denk ook... die zou ik nog willen zien "goed" in een stand alone of X-Men film

Artificialis

Avatar

De casting van de helden is binnen het Marvel Cinematic Universe fantastisch geweest, dus ik ben zeer benieuwd naar de nieuwe X-Men personages. Maar laat Wolverine toch ff met rust, hebben we voorlopig niet al genoeg van dat personage gezien?

Rutherford

Avatar

^ inderdaad, alleen wordt Wolverine in één adem genoemd met X-Men. Eigenlijk een beetje zoals Avengers en Iron Man. Overkill? Maybe, maar toch kun je ze moeilijk afzonderlijk voorstellen.

Kodak Critic 77

Avatar

Wolverine blijft cool en ben persoonlijk erg benieuwd naar een nieuwe Wolverine! Vooral in het MCU. ????

LeonardoPacino

Avatar

^ inderdaad, alleen wordt Wolverine in één adem genoemd met X-Men. Eigenlijk een beetje zoals Avengers en Iron Man.


Maar dat is vooral zo sinds het MCU. Het gros dat nu de films kijkt, had nog nooit van Iron Man gehoord voor de eerste film.

Dat maakt het MCU zo knap. Het is opgebouwd zonder de bekendste en populaire namen van Marvel.

Sunspot

Avatar

Waaormzou Wolverine zoiets overleven dan

Ereptile

Avatar

Aangezien de helft van al het leven uit elkaar viel kan ik me op zich voorstellen dat Wolverine's healing factor een rol zou spelen?

Theoos

Avatar

@sunspot omdat hij het ook overleefde in de originele comics

kokosnoot

Avatar

De regisseurs gaven aan dat alle X-Men weggevaagd zouden worden door de knip in de vingers van Josh Brolins Thanos. *Alleen Wolverine zou de situatie overleven.
*De reden werd ook duidelijk*

Gave confrontatie met Thanos!

"Ik zou heel graag een enorm gemotiveerde Wolverine zien die het tegen Thanos opneemt," aldus Joe Russo. En dat is uiteraard een heel simpele reden.

Wolferine is zero threat voor Thanos in zijn eentje, in combi met een stel andere super hero's zou het nog een beetje leuk kunnen worden. Maar eigenlijk onzin omdat Thanos huid veel tougher is dan die van de Hulk.

Als je Iron man of Thor adamtium klauwen zou geven wordt het leuker. Dan zouden ze door hem snijden als door boter.

STYD

Avatar

Maar Wolverine is niet eens zo sterk. Hij verliest altijd binnen 2 seconden van Magneto. Dus ik zou niet weten wat hij tegen Thanos zou doen.

Maar ik ben wel enorm benieuwd wat ze met de mutanten binnen de Marvel universe gaan doen. Hoop echt dat ze dicht bij de strip blijven qua kledingstijl.

Gigan72

Avatar

Hoe zit dan met Deadpool ?
Die gast is toch onsterfelijk ?

Chrischzz

Avatar

Deadpool heeft net als Wolverine een healing factor.
Net als Spiderman, Hulk en nog een boel anderen.

Maar de snap, zou ook hun in principe gewoon weghalen als ze bij de helft zouden horen. De snap is geen fysieke actie maar een kosmische

lamoteg

Avatar

Heel juist CHRICHZZ! En ja Wolverine is toch ook een van mij. Van mij mag hij terug...

NieuwsFilm

meest populair