Algemeen

Kristen Stewart te zien op eerste foto's van 'Underwater'

De actrice vertelt over het grootschalige project.

door Wouter Drummen om 12:10 in Algemeen
Kristen Stewart mag dan wel voornamelijk bekend staan om haar rol is de Twilight franchise, ze heeft ook al in heel wat andere films gespeeld. Zo zal ze binnenkort te zien zijn in de Charlie's Angels remake en volgend jaar in de thriller Underwater, waarin ze de hoofdrol vertolkt. De eerste paar beelden van laatstgenoemde zijn nu vrijgegeven.

Stewart liet zich recentelijk uit over de film, waarin een team van wetenschappers als gevolg van een aardbeving diep onder water vast komt te zitten. ''Het is een donkere en enge film over eenzaamheid'' begint Stewart. ''De personages in de film moeten overleven met andere bemanningsleden die ze nauwelijk kennen. Zo ontstaan er bizarre en soms existentiële conversaties, alsook vreemde relaties. Het verhaal gaat eveneens over het verstoren van de natuurlijke orde en wat er nog allemaal te ontdekken valt. Het is misschien wel de meest grootschalige film waaraan ik mee heb mogen werken''.

Cast
Ook de rest van de cast mag er zijn. Zo spelen Vincent Cassel, Jessica Henwick, Mamoudou Athie en T.J. Miller eveneens belangrijke rollen in Underwater. De film is geregisseerd door William Euband. De eerste foto's van de film zijn hieronder te bekijken.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mellie

Avatar

Hi my name is...... Slim Shady!

Monojaxx

Avatar

????Nooooothing compares...to youuuuuuuuuu!!!????

lamoteg

Avatar

Ik zeg nee!! Depressieve kop

NieuwsFilm

meest populair