Algemeen

Gruwelijk lot voor Doctor Strange in 'Avengers: Infinity War'

Hij maakte zijn eigen dood miljoenen keren mee.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) zocht in Avengers: Infinity War naar een toekomst waarin de Avengers erin zouden slagen om te winnen van superschurk Thanos (). Van de 14.000.605 mogelijke uitkomsten die hij zag, was er maar één waarin dat gebeurde. Nu blijkt dat Doctor Strange een gruwelijke tijd moet hebben doorgemaakt bij het bekijken van al die toekomstmogelijkheden.

Het blijkt namelijk dat Doctor Strange nu duizenden jaren, misschien wel miljoenen, jaren oud is. En daarnaast ging het personage 14 miljoen keer dood bij zijn zoektocht naar een uitkomst waarbij er gewonnen werd van slechterik Thanos. Dat vertelde regisseur [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/56515]Joe Russo
tijdens een Q&A met Wired.

Heel vaak dood
Strange bekeek de toekomst in Infinity War en dat kostte hem nogal wat. "Hij moest fysiek elk van die toekomstmogelijkheden doorleven en in elk daarvan doodgaan," legde Joe Russo uit. "Voordat hij sterft, moet hij de toekomst resetten, zoals hij dat ook aan het eind van Doctor Strange deed, en het allemaal opnieuw doorstaan."

Dat is opvallend, en laat zien waarom het personage zo geschokt was op het moment dat hij weer in het heden belandde. Het betekent namelijk ook meteen dat het personage vele jaren heeft doorstaan om uit te vogelen hoe het schrikbewind van Thanos tegengehouden kon worden.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Hij heeft niet verder gekeken dan zijn neus lang is. Als Dr Strange en Wong Thanos hadden aangevallen(met eventueel hulp van Scarlett Witch) had ik het nog moeten zien.

Met zo’n portaal hadden ze ook de handschoen binnen een paar seconden naar de andere kant van de wereld kunnen brengen in plaats van Spider en Panther enz ermee te laten rennen.

John Wayne

Avatar

Off topic. De nieuwe Bondfilm heet ' No Time to Die'

Jays

Avatar

@frietgezocht zo zijn er veel meer mogelijkheden net als dat er zoveel characters zoals vision zwakker dan een captain america zijn gemaakt. Als ze onze theorien gebruikte keken we ook maar naar een ‘film’ van 5 minute

Frietgezicht

Avatar

^ Klopt. Sowieso moet je niet alles te serieus nemen, dat snap ik ook wel. En cool dat alle helden tegelijk in een battle verschijnen maar dan is het toch beetje irri dat opvalt dat er veel karakters zijn die eigenlijk niks doen en er zoveel opties zijn om de battle te winnen.

Ik begrijp eigenlijk ook niet als ik naar Infinity War kijk hoe Thanos wint van Strange. Opeens is de battle klaar en trekt Thanos een verslagen Strange die nog geen klap of iets heeft gehad naar zich toe.

Rickb

Avatar

Het blijft vreemd dat heel veel superhelden niet kwamen opdraven als de wereld word bedreigd. O ja contracten lol. Magneto en Jean Grey waren ook leuke tegenstanders voor Thanos geweest.

chefry1983

Avatar

^
De xmen doen niet mee in het mcu

NieuwsFilm