Algemeen

De gevolgen voor de Hulk na 'Avengers: Endgame'

De Jade Giant kwam er niet zonder kleerscheuren vanaf.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Sinds de start van het Marvel Cinematic Universe is de Hulk al aanwezig. De doorgaans weinig controleerbare held had in Avengers: Endgame een zeer opvallende invulling. Ook bleek dat hij een behoorlijk bepalende rol had. Welke gevolgen heeft dit voor zijn toekomst?


Let op: SPOILERS!

Ondanks dat Phase 4 al aangekondigd is, zijn er geen aanwijzingen dat Mark Ruffalo's Bruce Banner / Hulk terug gaat keren in het Marvel Cinematic Universe. Het zou zomaar kunnen dat hij een fase overslaat. Tijdens een Q&A lieten Anthony en Joe Russo weten wat de impact van Endgame is op de 'Jade Giant'. Joe tijdens de Q&A:


"De Hulk heeft het nooit opgenomen tegen alle Infinity Stones in de Gaunlet, met de pure kracht van die stenen. Thanos is bijna onoverwinnelijk en ook hij is niet genezen, dus het is duidelijk dat wanneer je de volledige kracht van de Infinity Stones gebruikt, dit onherstelbare schade aanricht."

Toekomst in MCU
In het eerste deel van Endgame was te zien dat Josh Brolins Thanos flink gewond was aan zijn arm doordat hij (zelfs twee keer) met de Infinity Gauntlet had geknipt. Slechts een enkele knip was Robert Downey Jr.'s Tony STark / Iron Man later fataal. Het lijkt er nu dus op dat de groene held niet zal herstellen van de knip, en de vraag is of een gehavende "Smart Hulk" interessant genoeg is voor in de aankomende films.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Hij heeft na de snap toch nog mee geknokt. De handschoen die Tony heeft gemaakt zorgt ervoor dat iemand met de kracht van Hulk er beter van af komt dan Thanos.

Sunspot

Avatar

Hulk is ech teen karakter dat Marvel heeft verpest, pfff.

IN AVengers 1 was hij ubergoed gedaan, maar daarna, jeetje mina haha

kokosnoot

Avatar

Wat een slap betoog. The Hulk heeft een ongekend regeneratie vermogen op beschadigd weefsel. En zijn lichaam is max aangepast op gamma radiation. tis meer van! Ze moeten van de prof Hulk af naar een Hulk die weer in allerlei verhaallijnen en ook op zichzelf interessant zou zijn. Daar ze zoveel verhaallijnen aan het uitrollen zijn is de Hulk gewoon nu niet interessant genoeg.

Ooit komt hij wel weer terug maar dan met een andere acteur.

Wat Disney Marvel vooral doet! Gaan voor grote plots en verhaallijnen (is een beetje uitmelken). Gevolg daarvan is dat na 8 a tien jaar een karakter ff op is (burnout) tot de volgende ronde. Spidey zal door grote over the top verhaallijnen ook straks ff uitgemolken zijn en zo gaat Disney/Marvel steeds om de zoveel jaar met een andere groep superheld*en* tijdelijk verder aan de slag.

Frietgezicht

Avatar

Wat Sunspot zegt. De Hulk is verpest.
In Age of Ultron is er geen enkele Hulk scene die ik mij herinner.
Alleen dat hij verslagen wordt door Iron Man... door een groot onhandig pak dat ze hulkbuster noemen :’) Waarom gebruikt die het niet tegen Thanos of in Civil War? Omdat het Hulkbuster heet... sure..werkt alleen tegen Hulk. Logica toch?

Oh Vision is sterk. Ik maak een Visionbuster. Pak is hetzelfde materiaal maar ben langer en bredere heupen. Werkt niet tegen Thor ofzo, alleen tegen Vision.

Goku32

Avatar

Wel jammer vind ik dat, want Hulk hoord er gewoon bij, de badass hulk niet de Pussy hulk van de laatste film.

NieuwsFilm

meest populair