De gevolgen voor de Hulk na 'Avengers: Endgame'

De gevolgen voor de Hulk na 'Avengers: Endgame'

De Jade Giant kwam er niet zonder kleerscheuren vanaf.

Sinds de start van het Marvel Cinematic Universe is de Hulk al aanwezig. De doorgaans weinig controleerbare held had in Avengers: Endgame een zeer opvallende invulling. Ook bleek dat hij een behoorlijk bepalende rol had. Welke gevolgen heeft dit voor zijn toekomst?


Let op: SPOILERS!

Ondanks dat Phase 4 al aangekondigd is, zijn er geen aanwijzingen dat Mark Ruffalo's Bruce Banner / Hulk terug gaat keren in het Marvel Cinematic Universe. Het zou zomaar kunnen dat hij een fase overslaat. Tijdens een Q&A lieten Anthony en Joe Russo weten wat de impact van Endgame is op de 'Jade Giant'. Joe tijdens de Q&A:


"De Hulk heeft het nooit opgenomen tegen alle Infinity Stones in de Gaunlet, met de pure kracht van die stenen. Thanos is bijna onoverwinnelijk en ook hij is niet genezen, dus het is duidelijk dat wanneer je de volledige kracht van de Infinity Stones gebruikt, dit onherstelbare schade aanricht."

Toekomst in MCU
In het eerste deel van Endgame was te zien dat Josh Brolins Thanos flink gewond was aan zijn arm doordat hij (zelfs twee keer) met de Infinity Gauntlet had geknipt. Slechts een enkele knip was Robert Downey Jr.'s Tony STark / Iron Man later fataal. Het lijkt er nu dus op dat de groene held niet zal herstellen van de knip, en de vraag is of een gehavende "Smart Hulk" interessant genoeg is voor in de aankomende films.



NieuwsFilm

meest populair