Celebrity

Relatie Katie Holmes & Jamie Foxx is nu echt voorbij...

Ze waren een mooie zes jaar bij elkaar.

door FilmTotaal om 12:12 in Celebrity
En toen bestond de 'Zijn ze nou een stel?'-relatie van Katie Holmes en Jamie Foxx opeens niet meer. Page Six heeft gemeld dat het acteurskoppel na een periode van zes jaar er een definitief punt achter gezet heeft. Een specifieke reden is er momenteel niet, al waren er vermoedens dat Foxx vreemdging nadat hij onlangs met verschillende vrouwen op foto is vastgelegd, waaronder met de veel jongere zangeres Sela Vave. Er wordt echter gezegd dat Foxx haar enkel helpt met het schrijven van teksten.

Hoe het ook zij: Holmes (40 jaar) en Foxx (51 jaar) begonnen met daten in 2013. Voor Holmes was het toen een jaar geleden dat ze van Tom Cruise scheidde. Velen zullen wel weten dat de laatstgenoemde naast Foxx speelde in Michael Mann's Collateral. Het acteurskoppel behandelde hun relatie als een groot geheim. Jarenlang verschenen ze gezamenlijk in het nieuws, entertainmentwebsites wisten daarentegen nooit zeker of ze echt een stel vormden.

Intiem
Toch waren er altijd wel een x-aantal paparazzi die de meest opvallende foto's online wisten te plaatsen. Een knuffel hier, een kus daar. Vorig jaar in New York bezochten ze samen een evenement voor het eerst. Hun breuk viel niet onlangs plaats. Als we andere websites moeten geloven zijn ze geen item meer sinds mei. Niet alleen heeft een kennis van Holmes het nieuws bevestigd, ook zou iemand haar onlangs hebben horen zeggen: "Wat Jamie doet is zijn zaak. We zijn al maanden niet meer samen."

NieuwsFilm