Eerste reacties Amerikaanse critici 'It: Chapter Two'!

De Amerikaanse critici reageren verdeeld op dit vervolgdeel.

De eerste persvoorstellingen voor It: Chapter Two hebben plaatsgevonden en inmiddels zijn de eerste reacties van critici op social media verschenen. Weet deze nieuwe horrorfilm indruk te maken?

Erik Davis (Fandango)

"It: Chapter Two is een geweldige aanvulling op het eerste deel. De films lijken erg op elkaar, de chemie tussen de castleden is geweldig en de film bevat een fijne mix van humor en horror. Dit tweede deel is wat zwaarder van toon en dealt met het moeten verwerken van blijvende jeugdtrauma's. Ik moest zelfs huilen aan het einde. Bill Hader steelt de show"


Peter Sciretta (Slashfilm)

"It: Chapter Two is waarschijnlijk enger dan de eerste film en bevat meer beelden van Pennywise die je in je dromen zullen achtervolgen. Toch gaat er veel charme verloren doordat de focus nu niet meer op het coming-of-age-aspect, maar op volwassen personages ligt. Een speelduur van bijna drie uur voelt daarnaast te lang"

Bekijk de afbeelding
Ashley Menzel (We Live Entertainment)

"It: Chapter Two" is echt een ontzettend slechte film. Ik kon niet wachten tot hij afgelopen was. De film is leeg en saai. Met zo'n geweldige cast is deze film simpelweg één van de grootste teleurstellingen van dit jaar"


Steven Weintraub (Collider)

"It: Chapter Two" is geweldig. De volwassen cast is perfect en ik vind het echt fantastisch hoe de film hen samenbrengt met de kinderen. Mijn felicitaties aan iedereen die heeft meegeholpen aan deze film"



It: Chapter Two spookt vanaf 5 september in de Nederlandse bioscopen rond!

NieuwsFilm

meest populair