Algemeen

Eerste reacties Amerikaanse critici 'It: Chapter Two'!

De Amerikaanse critici reageren verdeeld op dit vervolgdeel.

door Jeffrey Kouters om 16:31 in Algemeen
De eerste persvoorstellingen voor It: Chapter Two hebben plaatsgevonden en inmiddels zijn de eerste reacties van critici op social media verschenen. Weet deze nieuwe horrorfilm indruk te maken?

Erik Davis (Fandango)

"It: Chapter Two is een geweldige aanvulling op het eerste deel. De films lijken erg op elkaar, de chemie tussen de castleden is geweldig en de film bevat een fijne mix van humor en horror. Dit tweede deel is wat zwaarder van toon en dealt met het moeten verwerken van blijvende jeugdtrauma's. Ik moest zelfs huilen aan het einde. Bill Hader steelt de show"


Peter Sciretta (Slashfilm)

"It: Chapter Two is waarschijnlijk enger dan de eerste film en bevat meer beelden van Pennywise die je in je dromen zullen achtervolgen. Toch gaat er veel charme verloren doordat de focus nu niet meer op het coming-of-age-aspect, maar op volwassen personages ligt. Een speelduur van bijna drie uur voelt daarnaast te lang"


Ashley Menzel (We Live Entertainment)

"It: Chapter Two" is echt een ontzettend slechte film. Ik kon niet wachten tot hij afgelopen was. De film is leeg en saai. Met zo'n geweldige cast is deze film simpelweg één van de grootste teleurstellingen van dit jaar"


Steven Weintraub (Collider)

"It: Chapter Two" is geweldig. De volwassen cast is perfect en ik vind het echt fantastisch hoe de film hen samenbrengt met de kinderen. Mijn felicitaties aan iedereen die heeft meegeholpen aan deze film"It: Chapter Two spookt vanaf 5 september in de Nederlandse bioscopen rond!

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Mevrouw Menzel gaat u maar weer lekker een comedy kijken of zo. Want u horror blik is waardeloos. Dit is echt niet de slechtste film van het jaar, u heeft het zeker bekeken toen u net uit de kroeg kwam zeker. Dit word een goeie film weet het zeker, en dat deze een volwassener toon heeft is logisch ze zijn volwassen geworden duhhhh

tk1989

Avatar

Het enige waar alle recensenten het over eens lijken te zijn is dat Bill Hader de show steelt en een geweldige acteerprestatie lijkt neer te zetten.

CaptainCab

Avatar

Bill Hader is dan ook geweldig. Zie: "Barry"

Zembo

Avatar

Bill Hader lijkt op Ahnold.

Maac

Avatar

Dat het coming-of-age-aspect een gemis is kan ik wel begrijpen. Dat vond ik één van de leukere dingen aan deel 1.

Robbepost

Avatar

Net zo'n uiteenlopende meningen als bij het eerste deel.
Het in mijn ogen erg teleurstellende 1e deel.

conspiracy

Avatar

Het eerste deel werd volgens mij al meteen in het begin door rescensisten vrij goed onthaald. Pas later leek de jubel stemming een beetje in te dammen. Dat nu al aardig wat reacties negatief zijn, beloofd niet eens zo heel veel goed. Wie deel 1 prima vond, zal vast blij zijn maar wie het niet zo veel aanvond zal hier ook vast niet overtuigd worden denk ik.

Krijg je er van als je Pennywise neer gaat zetten als de nieuwe Freddy Krueger ????

Moviemagic

Avatar

Ach mensen schijnen er van te houden of juist niet. Er zijn goede argumenten voor beide kanten. Ik ga ook lekker kijken maar veel verrassingen zullen er niet in zitten denk ik zo.

NieuwsFilm

meest populair