Algemeen

Negende 'Star Wars' wordt "spannend en heel onverwacht"

Acteur Domhnall Gleeson licht het kleinst mogelijke tipje van de sluier op.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Het scenario van Star Wars: The Rise of Skywalker wordt heel anders dan de vorige twee films die we te zien kregen in de sequel-trilogie. Dat belooft acteur Domhnall Gleeson ons tijdens een interview met de website Collider. Het wordt spannend en heel onverwacht.

"Het was heel gaaf," begon de acteur het interview. Daarna vertelde hij dat het scenario van de negende Star Wars-film "anders is dan" hij had verwacht. Wat je tussen de regels kan lezen gaat twee kanten op, dus we zullen maar geen conclusie trekken op basis daarvan.

Unieke ervaring
Natuurlijk kon Gleeson geen details geven, wetende wat de straf is die Disney hem dan op zou leggen. Wel vertelde hij: "Je voelt je onderdeel van een erg kleine club die deze dingen voor andere mensen dat mogen al kan lezen. Dat voelt geweldig en daar heb ik erg van genoten. In elk geval denk ik dat het een coole film wordt."

Komend weekend vindt de D23-expo plaats en verwachten we een featurette, geen trailer. Die komt, net als bij de laatste twee films, pas in oktober.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Zolang Hux maar zich maar weer gedraagt zoals hij in TFA deed, niet wat hij in TLJ geworden is

TwinsA

Avatar

Natuurlijk word het spannend, het tegendeel zouden ze niet vertellen ????

Frietgezicht

Avatar

Spannender dan de naam van Sarah Jessica Parker intikken op instagram niet wetende welke foto’s je gaat zien?

Parisan

Avatar

Als iemand "onverwacht" zegt betekent dat dus dat je niet teveel zelf moet gaan speculeren (en daar teveel waarde aan hechten), want dan zou je nog wel eens teleurgesteld kunnen raken, ongeacht hoe goed of slecht de film feitelijk is.

chefry1983

Avatar

Dat zouden ze ook over tlj. En we weten allemaal wat daar is uitgekomen.

FrankC66

Avatar

Hopelijk, want veel slechter dan de vorige kan niet meer ????

kokosnoot

Avatar

Onverwacht is zo een dooddoener lol wat moet hij anders zeggen dan dat hij denkt *kuch* zegt...dat het een coole film wordt.

We gaan hem zien maar verwacht geen topper of flopper, iets er tussen in.

NieuwsFilm