Negende 'Star Wars' wordt "spannend en heel onverwacht"

Negende 'Star Wars' wordt "spannend en heel onverwacht"

Acteur Domhnall Gleeson licht het kleinst mogelijke tipje van de sluier op.

Het scenario van Star Wars: The Rise of Skywalker wordt heel anders dan de vorige twee films die we te zien kregen in de sequel-trilogie. Dat belooft acteur Domhnall Gleeson ons tijdens een interview met de website Collider. Het wordt spannend en heel onverwacht.

"Het was heel gaaf," begon de acteur het interview. Daarna vertelde hij dat het scenario van de negende Star Wars-film "anders is dan" hij had verwacht. Wat je tussen de regels kan lezen gaat twee kanten op, dus we zullen maar geen conclusie trekken op basis daarvan.

Unieke ervaring
Natuurlijk kon Gleeson geen details geven, wetende wat de straf is die Disney hem dan op zou leggen. Wel vertelde hij: "Je voelt je onderdeel van een erg kleine club die deze dingen voor andere mensen dat mogen al kan lezen. Dat voelt geweldig en daar heb ik erg van genoten. In elk geval denk ik dat het een coole film wordt."

Komend weekend vindt de D23-expo plaats en verwachten we een featurette, geen trailer. Die komt, net als bij de laatste twee films, pas in oktober.

NieuwsFilm

meest populair