Edward Norton en Bruce Willis in indrukwekkende trailer 'Motherless Brooklyn'

Edward Norton en Bruce Willis in indrukwekkende trailer 'Motherless Brooklyn'

Norton eindelijk weer terug in topvorm?

Edward Norton keert later dit jaar na een behoorlijke tijd terug in de regiestoel voor de verfilming van Jonathan Lethems boek Motherless Brooklyn, met als enige verschil dat de setting is verschoven naar de jaren '50. Naast de regie, neemt Norton de hoofdrol voor zijn rekening, schreef hij het script en produceert hij. De eerste trailer kun je hieronder bekijken.

Norton speelt de rol van Lionel Essrog, een eenzame privé-detective met het syndroom van Gilles de la Tourette die de moord van zijn mentor en enige vriend Frank Minna (Bruce Willis) wil wreken. Gewapend met enkel een aantal aanwijzingen en zijn obsessieve gedrag ontrafelt Lionel een reeks geheimen die verder gaan dan de moord op zijn vriend.

Een imposante cast
De imposante cast van Motherless Brooklyn bestaat naast Norton en Willis uit namen als Gugu Mbatha-Raw, Bobby Cannavale, Cherry Jones, Michael K. Williams, Leslie Mann, Ethan Suplee, Dallas Roberts, Josh Pais, Robert Ray Wisdom, Fisher Stevens, Alec Baldwin en Willem Dafoe. De film draait vanaf 5 december 2019 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair