Algemeen

Gelekte beelden: Darth Vader-helm weer in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Tijdens het grote Disney-feest D23 nieuwe beelden uit Star Wars IX.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Let op: Dit artikel bevat spoilers!


Tijdens het grootse Disney-fanevenement D23 Expo in de States zijn nieuwe beelden onthuld uit Star Wars: The Rise of Skywalker. Beschrijvingen die online zijn verschenen onthullen dat in die beelden opnieuw de helm van Darth Vader te zien is.

In de beelden is er als eerste een omkijkende Poe Dameron (Oscar Isaac) die uit een schip stapt in een hectische omgeving. Vervolgens komt Rey (Daisy Ridley) in beeld die in de woestijn staat (vermoedelijk dezelfde als in de trailer) waarna Finn (John Boyega) in beeld verschijnt. Hij is in een gebouw of ruimteschip met licht dat door een reeks ramen achter hem schijnt. "Het is te gevaarlijk," zegt Rey in voice-over. Daarna staan Rey en Finn face-to-face in een buitenomgeving en zegt Rey tegen Finn: "Ik moet alleen gaan."

Helm van Darth Vader
Maar dat is nog niet alles. Er is ook een shot te zien van een ontmaskerde Kylo Ren (Adam Driver) die in een opgeruimde witte kamer staat te kijken naar een mysterieuze bak. Het beeld zoomt vervolgens in op deze bak die openschuift om snel de helm van Darth Vader te onthullen, met een mistige / droge ijsdamp eromheen. Ook is er een nieuw beeld van Chewy en Rey die in de cockpit van de Millennium Falcon zitten, met Poe en Finn op de achtergrond.

Hieronder de gelekte beelden!Jet Trooper
Tijdens D23 is er een kostuum te zien van een First Order Jet Trooper. Deze Stormtroopers kunnen dus vliegen en er was er al een te zien in de trailer. Hieronder zie je een foto van het kostuum. Een andere nieuwe Stormtrooper is de rood gekleurde Sith Troopers.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

Ewan McGregor heeft op de D23 de Obi Wan serie aangekondigd.

aspers

Avatar

En een eerste trailer voor The Mandalorian. Ziet er heel erg goed uit!

Netflix gaat het lastig krijgen. Want ook de eerste trailers van de originals, lady and the tramp en noelle, zien er heel goed uit. Zouden zo bioscoop releases kunnen zijn.

Devenace

Avatar

Jet trooper ziet er weer on stormtrooper achtig uit, alles wijst nog steeds op een mega blunder met een chaos film van hier tot Tokyo.

ExtraDip3000

Avatar

Wow de Jet trooper ziet er fantastisch uit, alles wijst er nog steeds op dat dit een top film zal worden, een goede afsluiter van de Saga. Fans van hier tot Tokyo zullen tevreden zijn!

Guyon2002

Avatar

Ook al ziet ie er best cool uit is die Jettrooper niets anders dan het gevolg van al dat commerciële gezeik van Disney.
De First Order Jettrooper heeft nu al 2 jaar (sinds november 2017) een vaste look gehad, maar nu met deze film moeten ze natuurlijk weer speelgoed verkopen dus veranderen ze het

Renegade

Avatar

Ik neem Disney + naast Netflix. Maar wauw wat een hoop om naar te kijken.

ultraThijs

Avatar

Ah man man. Ik vind het er maar matig uit zien.

Moviemagic

Avatar

Er is ook een shot te zien van een ontmaskerde Kylo Ren (Adam Driver) die in een opgeruimde witte kamer staat te kijken naar een mysterieuze bak.


Goku32

Avatar

Jezus wat is dat toch met de helm van vader. Ik had ook gelezen dat rey overstapt naar de dark side. Maar ik denk zelf dat het een plan is van haar

Goku32

Avatar

Beste aspers, dat zal wel mee vallen met netflix denk je nou echt dat nedflix zo dom is, dat als Disney met iets leuks aan komt zetten. Dat netflix dan niks doet nee hoor. Netflix komt zelf ook met vette shit. Ik moet dat allemaal nog zien met Disney. En ik vond de lady en de tramp helemaal niks. Dan kijk ik liever de animatie is 100x leuker

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Goku32

Het is ok man. Aspers mag een andere mening erover hebben dan jij. Chill out. En het is NeTflix met een T. Tenzij Ned Flanders zijn eigen streamingdienst begonnen is?

NieuwsFilm