Gelekte beelden: Darth Vader-helm weer in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Gelekte beelden: Darth Vader-helm weer in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Tijdens het grote Disney-feest D23 nieuwe beelden uit Star Wars IX.

Let op: Dit artikel bevat spoilers!


Tijdens het grootse Disney-fanevenement D23 Expo in de States zijn nieuwe beelden onthuld uit Star Wars: The Rise of Skywalker. Beschrijvingen die online zijn verschenen onthullen dat in die beelden opnieuw de helm van Darth Vader te zien is.

In de beelden is er als eerste een omkijkende Poe Dameron (Oscar Isaac) die uit een schip stapt in een hectische omgeving. Vervolgens komt Rey (Daisy Ridley) in beeld die in de woestijn staat (vermoedelijk dezelfde als in de trailer) waarna Finn (John Boyega) in beeld verschijnt. Hij is in een gebouw of ruimteschip met licht dat door een reeks ramen achter hem schijnt. "Het is te gevaarlijk," zegt Rey in voice-over. Daarna staan Rey en Finn face-to-face in een buitenomgeving en zegt Rey tegen Finn: "Ik moet alleen gaan."

Helm van Darth Vader
Maar dat is nog niet alles. Er is ook een shot te zien van een ontmaskerde Kylo Ren (Adam Driver) die in een opgeruimde witte kamer staat te kijken naar een mysterieuze bak. Het beeld zoomt vervolgens in op deze bak die openschuift om snel de helm van Darth Vader te onthullen, met een mistige / droge ijsdamp eromheen. Ook is er een nieuw beeld van Chewy en Rey die in de cockpit van de Millennium Falcon zitten, met Poe en Finn op de achtergrond.

Hieronder de gelekte beelden!



Jet Trooper
Tijdens D23 is er een kostuum te zien van een First Order Jet Trooper. Deze Stormtroopers kunnen dus vliegen en er was er al een te zien in de trailer. Hieronder zie je een foto van het kostuum. Een andere nieuwe Stormtrooper is de rood gekleurde Sith Troopers.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair