Algemeen

Ms. Marvel komt niet alleen naar Disney+ maar ook naar de films!

Het personage maakt vermoedelijk in 2023 of 2024 haar debuut.

door Jim Pedd om 16:33 in Algemeen
Kamala Khan komt naar de Marvel Cinematic Universe-films. Dat zal na haar debuut in de serie Ms. Marvel zijn. Nu helden als Iron Man en Captain America uit het MCU verdwijnen, zoekt Marvel Studios nieuwe personages om mee door te gaan. Fans hoopten al dat Ms. Marvel naar het MCU zou komen en dat blijkt te gaan gebeuren.

Tijdens het panel voor Marvel Studios, vertelde Marvel-baas Kevin Feige dat Ms. Marvel een eigen serie krijgt op streamingdienst Disney+. Maar Screen Rant hoorde hem ook vertellen dat als Kamala eenmaal te zien is geweest in de serie, ze ook naar het grote doek komt. Kortom: ze maakt ook een stap naar de bioscoopfilms.

Echte band
Er zit een duidelijke connectie tussen de Marvel-films en de Marvel-series. Disney+ zit straks bomvol met televisieseries die zich allemaal afspelen in het MCU. Ms. Marvel zal ook op die streamingdienst komen te staan en zal zes tot acht uur gaan duren. Daarna maakt Kamala Khan dus haar overstap naar de films. Naar verluidt komt ze naar Captain Marvel 2, een film die we in Phase 5 verwachten.

Er is verder nog weinig bekend over Ms. Marvel. De serie werd samen met Moon Knight en She-Hulk aangekondigd.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar


Het verbaasd met dat ze nog geen films gaan maken voor disney+

Goku32

Avatar

Huh ms Marvel ik wist dat niet eens

Guyon2002

Avatar

Irritant personage

Rickb

Avatar

Ms Marvel kan ik me niet eens herinneren in de comics. Weinig indruk gemaakt blijkbaar. Deze kan ik dan zeker aan de kant laten liggen.

NieuwsFilm