Algemeen

Superhelden in Marvels 'Eternals' zouden Avengers en Guardians vernietigen!

Geen bekende MCU-gezichten in deze 2020-film.

door Bram de Groot om 10:27 in Algemeen
Afgelopen weekend was er tijdens D23 een snelle blik op het uiterlijk van de belangrijkste personages in de Marvel-film Eternals die in 2020 verschijnt. De acteurs spraken ook over de kracht van de Eternals.

In gesprek met Variety reageerde het groepje acteurs Barry Keoghan, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry en Kumail Nanjiani op de vraag waarom we nu de Eternals zo graag zouden willen ontmoeten. "Wij zijn goden. Als ze een gevecht zouden willen, zouden ze niet winnen. Maar het is allemaal goed. Ik probeer geen ruzie met ze te krijgen," zei Henry. Hierop reageerde Nanjiani glashelder: "Maar we zouden ze vernietigen."


Geen bekende gezichten
Het lijkt er vooralsnog op dat we geen bekende gezichten uit de eerdere films te zien krijgen. Mogelijk zijn wel de Celestials te zien. Deze doken al op in de Guardians of the Galaxy-films. In november 2020 verschijnt Eternals van regisseur Chloe Zhao.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Iets zegt me. Dat dit een preqeul vormt voor de gehele mcu. Met vragen die we al stellen sinds de film iron man. Waar we nu eindelijk antwoorden op gaan krijgen. Zoals hoe zijn de infinity stones ontstaan. Wie zijn de Celestials. En waar komen ze vandaan? En wat heeft Thanks ermee te maken.

Gigan72

Avatar

Iets zeg me dat we weer 80 duizend berichten gaan krijgen over Marvel op Marveltotaal.

Sunspot

Avatar

Weet niet of dit interessant gaat worden, maar goed, ben niet zo bekend met Eternals volgens mij.

ultraThijs

Avatar

Ik denk niet dat deze film een miljard gaat ophalen. Maximaal 750 mil.

NieuwsFilm