Miramax komt met originele horrorfilm 'Limbo'

Miramax komt met originele horrorfilm 'Limbo'

Regisseur Chris Peckover gaat de film maken.

Chris Peckover komt met een nieuwe horrorfilm, genaamd Limbo. De regisseur maakte al eerder Better Watch Out en heeft blijkbaar de smaak goed te pakken. Nu komt hij met een origineel verhaal, waarvan Miramax de rechten wist te bemachtigen. De studio heeft nu ook de synopsis van de film vrijgegeven.

Limbo vertelt het verhaal van een jonge moeder. Haar lichaam wordt ingenomen door een duivelse geest, waardoor haar ziel haar lichaam verlaat en ze zelf een geest wordt in haar eigen huis. Het wezen, dat nu de controle over haar lichaam bezit, heeft het gemunt op haar familie. De jonge moeder moet een weg zien te vinden om terug in haar eigen lichaam te keren voordat het te laat is.

Nieuw concept
Een woordvoerder van Miramax liet zich over het project uit: '''Possession horror' films bestaan al lang, al volgen deze bijna allemaal dezelfde traditie en regels. We zien dan alleen maar het personage dat bezeten is, maar niet wat met de persoon zelf gebeurt. Horrorfilms kennen de laatste jaren ook echt een heuse renaissance. Het genre is nog steeds erg populair en we denken dat we met dit originele idee en het goede script echt iets heel moois kunnen leveren. We kijken er allemaal gigantisch naar uit''.

NieuwsFilm

meest populair