Deze nieuwe films en series heeft Disney+ vanaf 12 november!

Deze nieuwe films en series heeft Disney+ vanaf 12 november!

Flinke reeks nieuwe series en films.

Vanaf 12 november staat Disney+ online. De kosten zijn 6,99 euro per maand en daar krijg je niet een flinke sloot bestaande content voor. Het huis van de muis heeft namelijk ook gedacht aan originele nieuwe content. Hieronder een snel overzicht, met de trailer of andere beelden, van de "Disney Original Films" en "Disney Original Series".

Overigens verschijnt er bij aftrap naar verwachting nog meer originele content. De aftrap is met de trailer voor Disney+ zelf! Check ook het eerdere overzicht van originele en bestaande Disney+ content.


Serie: The Mandalorian

Deze eerste live action Star Wars-serie van Jon Favreau en met Pedro Pascal in de titelrol speelt zich af na de originele trilogie en volgt een eenzame huurmoordenaar in de buitenrand van het sterrenstelsel. Hij doet erg aan Boba Fett denken. Duidelijk de eye-catcher vanaf 12 november!


Film: Lady and the Tramp

De Disney-klassieker uit 1955 komt weer tot leven. De hoofdrolspelers zijn echte honden; Tessa Thompson hoor je als Lady en Justin Theroux is Tramp!


Film: Noelle

Anna Kendrick en Bill Hader zie je in deze komedie over een broer en zus die het werk moeten overnemen van de kerstman.


Docuserie: The World According to Jeff Goldblum

Een twaalfdelige documentaireserie van National Geographic waarin Jeff Goldblum ons meer vertelt over onderwerpen als ijsjes, tatoeages en de Koreaanse keuken.


Docuserie: Encore!

Dit is een reality serie van uitvoerend producent Kristen Bell. Ze brengt voormalige leden van een 'high school musical' weer bij elkaar met de uitdaging alles overnieuw te doen.


Serie: High School Musical: The Musical: De serie

Als klap op de vuurpijl komt er ook een High School Musical-serie met tien afleveringen online op 12 november. We gaan dus weer terug naar East-High!


Docuserie: One Day at Disney

Dit wordt een docu die het werk volgt van mensen die wereldwijd bij Disney werken. Deze docu staat niet direct online, maar vanaf 3 december 2019. Er zijn 52 korte docu's te bekijken. Daarna volgt een complete docu.


Meer over series op Serietotaal!
Overigens zouden de losse afleveringen van de Disney+ series per week verschijnen; dus niet zoals bij Netflix in één keer. Binge-watchen zit er niet direct in.

NieuwsFilm

meest populair