Featured

Deze nieuwe films en series heeft Disney+ vanaf 12 november!

Flinke reeks nieuwe series en films.

door Bram de Groot om 08:24 in Featured
Vanaf 12 november staat Disney+ online. De kosten zijn 6,99 euro per maand en daar krijg je niet een flinke sloot bestaande content voor. Het huis van de muis heeft namelijk ook gedacht aan originele nieuwe content. Hieronder een snel overzicht, met de trailer of andere beelden, van de "Disney Original Films" en "Disney Original Series".

Overigens verschijnt er bij aftrap naar verwachting nog meer originele content. De aftrap is met de trailer voor Disney+ zelf! Check ook het eerdere overzicht van originele en bestaande Disney+ content.


Serie: The Mandalorian

Deze eerste live action Star Wars-serie van Jon Favreau en met Pedro Pascal in de titelrol speelt zich af na de originele trilogie en volgt een eenzame huurmoordenaar in de buitenrand van het sterrenstelsel. Hij doet erg aan Boba Fett denken. Duidelijk de eye-catcher vanaf 12 november!


Film: Lady and the Tramp

De Disney-klassieker uit 1955 komt weer tot leven. De hoofdrolspelers zijn echte honden; Tessa Thompson hoor je als Lady en Justin Theroux is Tramp!


Film: Noelle

Anna Kendrick en Bill Hader zie je in deze komedie over een broer en zus die het werk moeten overnemen van de kerstman.


Docuserie: The World According to Jeff Goldblum

Een twaalfdelige documentaireserie van National Geographic waarin Jeff Goldblum ons meer vertelt over onderwerpen als ijsjes, tatoeages en de Koreaanse keuken.


Docuserie: Encore!

Dit is een reality serie van uitvoerend producent Kristen Bell. Ze brengt voormalige leden van een 'high school musical' weer bij elkaar met de uitdaging alles overnieuw te doen.


Serie: High School Musical: The Musical: De serie

Als klap op de vuurpijl komt er ook een High School Musical-serie met tien afleveringen online op 12 november. We gaan dus weer terug naar East-High!


Docuserie: One Day at Disney

Dit wordt een docu die het werk volgt van mensen die wereldwijd bij Disney werken. Deze docu staat niet direct online, maar vanaf 3 december 2019. Er zijn 52 korte docu's te bekijken. Daarna volgt een complete docu.


Meer over series op Serietotaal!
Overigens zouden de losse afleveringen van de Disney+ series per week verschijnen; dus niet zoals bij Netflix in één keer. Binge-watchen zit er niet direct in.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Met andere woorden Di$ney heeft niks intresant toe te voegen. Buiten dan The Mandalorian, maar dan nog is dit voor mij geen redenen om ooit deze streamingdienst te gaan bezoeken.

SplashySleet20

Avatar

The mandalorion lijkt me zeer interessant. Lady and the tramp zag er ook zeer indrukwekkend uit. En Noelle is ook best leuk om in december pas te kijken.

Master Of Films

Avatar

The Mandalorian idd. Eindelijk een live action serie van Star Wars. Een droom die werkelijkheid wordt. The World According to Jeff Goldblum is de 2e serie die ik wil zien. That's it.

Frietgezicht

Avatar

The Mandalorian is 8 afleveringen. Een weekendje kijken en je bent klaar. Daar neem je ook geen abbo voor..

Pronk47

Avatar

Ik houd het wel bij Netflix,misschien als alle delen van de Mandalorianer op staan eens een maand gratis uitproberen en dan alles van de Mandalorian downloader want de rest lijk mijn niks.

Henk71

Avatar

@Frietgezicht ze zetten de series er niet in één keer op verschijnen per week

Dannyvv

Avatar

De D van Disney staat in dit geval meer voor Docu...
Ik hoop maar dat dit slechts een kleine greep uit het aanbod is

Master Of Films

Avatar

Dannyvv "De D van Disney staat in dit geval meer voor Docu..."
Of voor Ducktales.....of voor Dollars. Smiley face

Rafael11

Avatar

Hm, niet heel veel interessants, alleen The Mandalorian idd.

Frietgezicht

Avatar

@ Henk, nog vervelender. Kost je dus 2 maanden abbo al om alleen die serie te kijken. Als ik dus een abbo neem zodra het verschijnt heb ik 1 aflevering... dat maakt het aanbod nog zwakker voor mij.

Neem over 2 jaar wel abbo,staat er vast wat leuks op!

NieuwsFilm

meest populair