Komt Marvel ook met 'Werewolf by Night' en 'Dracula'?

Een weerwolf en Dracula hebben we nog niet gehad.

Ondertussen valt niet te voorspellen waar personages zullen debuteren in het Marvel Cinematic Universe. Is het op het witte doek of op het grote scherm? Vanaf volgend jaar speelt de franchise zich af in de bioscoop en op televisie. Disney lijkt in ieder geval iets te gaan doen met Werewolf by Night.

Op de website Geeks Worldwide wordt gemeld dat een van hun bronnen heeft vernomen dat Marvel aan het kijken is hoe ze Werewolf by Night kunnen introduceren in hun uitdijende filmuniversum. De kans bestaat dat dit gebeurt in de dit weekend aangekondigde serie Moon Knight, aangezien de comic Werewolf by Night #32 dit personage introduceerde.

Blade?
Een andere mogelijkheid lijkt ook zeker de film Blade met topacteur Mahershala Ali. Vampiers en weerwolven liggen uiteraard niet heel ver van elkaar verwijderd in de fantasywereld. Overigens meldt GWW dat ze hebben vernomen dat het Marvel-personage Dracula in Blade zit.

De kans is groot dat Blade in 2022 verschijnt - een regisseur wordt nog gezocht. Wat denk jij? Een slap gerucht, of gaat dit echt gebeuren?

NieuwsFilm

meest populair