Verwijderde clip 'Aladdin': duet tussen de straatdief en prinses Jasmine

Verwijderde clip 'Aladdin': duet tussen de straatdief en prinses Jasmine

Wat vind jij, jammer of gelukkig maar?

Een van de grootste verrassingen afgelopen zomer was toch wel Guy Ritchie's Aladdin. De live-action remake van de gelijknamige Disneyklassieker uit 1992 ging uiteindelijk tot ieders verbazing over de magische grens van het miljard heen. Binnenkort verschijnt de film op Blu-Ray en DVD en om dit te vieren, heeft studio Disney alvast een eerste voorproefje gegeven van de extra's.

Menig mondhoek moet toch schuin omhoog zijn gegaan bij de swingende entree van 'Prince Ali', het horen van Will Smith die als Genie al rappend en dansend het nummer 'Friend Like Me' ten gehore bracht of tijdens de vlucht op het tapijt waarbij Aladdin (Mena Massoud) en prinses Jasmine (Naomi Scott) al vliegend 'A Whole New World' zongen.

Op de D23 Expo werd een fragment vrijgegeven van het verwijderde nummer 'Desert Moon'. De hoofdrolspelers zingen het apart van elkaar, maar samen klinkt het als prachtig geheel. Bekijk de video hieronder:


Het liedje zal volledig te beluisteren zijn op de Blu-Ray uitgave. Aladdin ligt vanaf vrijdag 27 september overal bij ons in de (digitale) winkels!

NieuwsFilm

meest populair