Video

Teaser trailer 'Tenet' van Christopher Nolan online!

En hier zijn de eerste beelden uit de volgende Nolan.

door Bram de Groot om 15:39 in Video
Zonder enige aankondiging is een eerste teaser trailer verschenen voor de nieuwe film van de geliefde regisseur Christopher Nolan. Deze film heet uiteraard Tenet en is overigens pas volgend jaar zomer in de bioscoop te zien. Bekijk de beelden hieronder!

Veel is er nog niet bekend over Tenet, al wordt de film omschreven als een epische actiefilm rond de wereld van internationale spionage. De belangrijkste rollen zijn voor onder meer Robert Pattinson (The Batman), Elizabeth Debicki (Widows) en John David Washington (BlacKkKlansman). Aanvullende personages worden ingevuld door Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Kenneth Branagh en hoe kan het anders Michael Caine.Bovenstaande teaser trailer komt onverwacht via het Franse Éteindez la lumière. De vraag is wanneer de Engelstalige versie online verschijnt. Tenet staat gepland voor 17 juli 2020.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Nice! Altijd wel benieuwd naar een nieuwe werk van Nolan, ondanks dat hij er ook soms overschatte heeft (Interstellar).

Rich Art

Avatar

Volgens mij is deze teaser al een tijdje uit hoor. ;)

Edit: Ik heb hem in de bios gezien. Voor Hobbs & Shaw. Zag wel dat deze al op 5 februari gelekt was online.

Henk71

Avatar

heb deze teaser al lang gezien in de bioscoop volgens mij voor hobbs & Shaw

Master Of Films

Avatar

Dit is een hele goeie trailer!

Mav Damian "Altijd wel benieuwd naar een nieuwe werk van Nolan, ondanks dat hij er ook soms overschatte heeft (Interstellar)."
Mee eens. Zijn laatste 3 films vond ik erg overschat. Maar vanaf Following t/m Inception zijn het prima films. Ik heb wel veel respect voor Nolan als filmmaker. Hij is liefhebber van 70mm IMAX. Hij ziet filmmaken als een echte ambacht. Hij is enorm betrokken bij zijn films, zelfs bij zijn trailers. Trailers van Nolan zijn dus goed. Dus TASM 2 of Terminator Geenzins spoilers. Je mag heel even proeven, meer niet.

KeesjeNL

Avatar

'Deze video is niet beschikbaar op jouw locatie.'

HvLee

Avatar

Ik zie helemaal niets Smiley face

neo123

Avatar

Dat Frans is alleen kut ????. Tja en snap er verder geen reet van. Maar je weet bij Nolan dat het technisch altijd geweldig in elkaar zit. Iedereen die aan een film van hem mee werkt zit op een enorm hoog niveau binnen hun ambacht. Toch vond ik Instellar te ambitieus en had ik vrij wel niks met de personages en Dunkirk had geen personages want daar zat geen enkele diepgang in. Dat was puur voor de audio en het visuele aantrekkelijk.

Malloy de Beer

Avatar

Kan niet wachten. Van Nolan heb ik alle films in huis, deze man weet echt hoe een film schrijft en maakt. Niet altijd even amuserend maar ze zijn altijd indrukwekkend.
Sowieso ga ik een Nolan marathon houden voor ik naar Tenet gaat. Geweldig werk.

NieuwsFilm

meest populair