Humor

Honest Trailer 'Godzilla: King of the Monsters' vergelijkt film met 'Sharknado'

Een film vol Kaiju.

door Jeffrey Kouters om 08:32 in Humor
In Godzilla: King of the Monsters gaat het titelmonster een aantal bekende Kaiju te lijf. Hoewel de blockbuster heel wat meer monstergevechten bevat dan zijn voorganger uit 2014, kon hij maar weinig fans en critici bekoren. Natuurlijk kon ook Screen Junkies het niet laten om de film eens goed op de hak te nemen in een nieuwe Honest Trailer.

Aan Kaiju-gevechten geen gebrek in King of the Monsters. Het blijft dan ook cool om Kaiju als Mothra en King Godirah tegen elkaar te zien vechten op het witte doek. "Je kunt deze gevechten bijna zien als de monsters niet verborgen zijn achter sneeuwstormen en watervallen", merkt Jon Bailey, de vaste stem van Honest Trailers, op.

Daarnaast hebben de makers kritiek op de menselijke personages en saaie verhaallijnen. Screen Junkies omschrijft de film als de 'blockbusterversie van Sharknado'. De volledige Honest Trailer voor Godzilla: King of the Monsters kun je hieronder bekijken!


De kritiek van Screen Junkies moet je natuurlijk niet al te serieus nemen. De populaire Honest Trailers zijn grappig bedoeld en al het commentaar wordt gegeven met een vette knipoog.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mrPitchBlack

Avatar

Helemaal mee eens! de gevechten waren echt vet! maar het verhaal van de humans eromheen was echt saai!

Coola

Avatar

"kon hij maar weinig fans en critici bekoren"

Ja daarom heeft hij ook 41 % van de critici gekregen en 83 % van het publiek. De meeste Godzilla fans waren juist blij met deze film.


Een Godzilla film heeft helemaal geen goed en logisch verhaal nodig. Geen één van de Japanse Godzilla films heeft een goed verhaal. De reden dat die abomination uit 1998 zo hard gefaald heeft komt omdat ze daar teveel focuste op het verhaal ( en het feit dat ze Godzilla verkracht hebben door zo'n onlogisch design helpt ook niet mee,)

Nee Godzilla: King of the Monsters is voor mij de beste film van dit jaar.

Civilian Supreme

Avatar

Gevechten waren prima maar alles wat met de mensen te maken had was echt tenenkrommend slecht. Deze honest trailer had veel grappiger gekund maar 1 ding hadden ze gelijk mee, hoe kan een film als deze zo saai zijn?!

ridjieddo

Avatar

Ik vraag me af of Filmtotaal een afspraak heeft met Screenjunkies...

NieuwsFilm

meest populair