Honest Trailer 'Godzilla: King of the Monsters' vergelijkt film met 'Sharknado'

Honest Trailer 'Godzilla: King of the Monsters' vergelijkt film met 'Sharknado'

Een film vol Kaiju.

In Godzilla: King of the Monsters gaat het titelmonster een aantal bekende Kaiju te lijf. Hoewel de blockbuster heel wat meer monstergevechten bevat dan zijn voorganger uit 2014, kon hij maar weinig fans en critici bekoren. Natuurlijk kon ook Screen Junkies het niet laten om de film eens goed op de hak te nemen in een nieuwe Honest Trailer.

Aan Kaiju-gevechten geen gebrek in King of the Monsters. Het blijft dan ook cool om Kaiju als Mothra en King Godirah tegen elkaar te zien vechten op het witte doek. "Je kunt deze gevechten bijna zien als de monsters niet verborgen zijn achter sneeuwstormen en watervallen", merkt Jon Bailey, de vaste stem van Honest Trailers, op.

Daarnaast hebben de makers kritiek op de menselijke personages en saaie verhaallijnen. Screen Junkies omschrijft de film als de 'blockbusterversie van Sharknado'. De volledige Honest Trailer voor Godzilla: King of the Monsters kun je hieronder bekijken!


De kritiek van Screen Junkies moet je natuurlijk niet al te serieus nemen. De populaire Honest Trailers zijn grappig bedoeld en al het commentaar wordt gegeven met een vette knipoog.

NieuwsFilm

meest populair