Geen 'Games of Thrones'-einde voor 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Geen 'Games of Thrones'-einde voor 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Wat bedoelt Daisy Ridley hier eigenlijk mee?

Hoe zal Star Wars: The Rise of Skywalker later dit jaar eindigen? Ondanks de nodige kritiek op The Force Awakens (2015) en The Last Jedi (2017) zijn er voldoende mensen die genoten hebben van die films. Het doet die mensen mogelijk veel goed dat actrice Daisy Ridley een ander soort einde voorspelt voor de trilogie dan het einde van de HBO-serie Game of Thrones.

In gesprek met MTV News tijdens D23 Expo zei de Britse actrice dat ze Game of Thrones nog niet af heeft gekeken, maar dat ze wel weet hoe de serie eindigde. Ze gaf aan niet te denken dat het einde van de Star Wars-vervolgtrilogie tot een dergelijke verdeeldheid zal leiden: "Ik denk dat dit einde minder controversieel zal zijn."

Hoe denk jij over het einde?
Hoe denk jij dat The Rise of Skywalker de reeks afrondt? Zorgt een duistere Rey ervoor dat Kylo Ren weer Ben Solo wordt. Of is Jedi Rey zo sterk dat ze de Dark Side kan trotseren? Of is dat beeld slechts een kwade droom en wordt de afronding één groot lichtzwaardengevecht? Je ziet het vanaf 18 december in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair