De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Final Score (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Mann | Cast: Dave Bautista, Ray Stevenson, Pierce Brosnan, e.a.
Een groep terroristen gijzelt met veel geweld een uitverkocht voetbalstadium. Een tikkende tijdbom, die is verstopt onder de tribunes, start een race tegen de klok voor ex-marinier Michael Knox, die zijn speciale training wil inzetten om iedereen te redden. Daarvoor moet hij voor de einduitslag van de wedstrijd ene Dimitri in het publiek weten te vinden. Final Score is een ietwat rommelige B-film vol adrenaline en actie. Fans van Dave Bautista mogen deze film niet missen.

Jem and the Holograms (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Chu | Cast: Aubrey Peeples, Stefani Scott, Molly Ringwald, e.a.
De jonge Jerrica woont in een klein dorp en maakt stiekem muziek. Wanneer een van haar video's viral gaat, groeit ze uit tot ware rockster. Samen met haar drie zussen reist ze af naar Los Angeles. Daar blijkt een boodschap van haar overleden vader op haar te wachten die ze moet ontcijferen. Deze romantische muzikale fanatasiekomedie is gebaseerd op een gelijknamige animatieserie uit 1985. Voor de liefhebbers van dit soort jeugdfilms is Jem and the Holograms een interessante kijktip.

Travis Scott: Look Mom I Can Fly (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: White Trash Tyler | Met: Travis Scott
Tijdens de opname van zijn voor een Grammy genomineerde album Astroworld combineert rapper Travis Scott in deze persoonlijke documentaire controverse, vaderschap en hoogtepunten. Scott houdt van het extreme, chaos en stunts. De documentaire duikt onder meer in zijn kinderjaren. Het album heeft zijn naam ontleend aan een pretpark waar Scott vroeger graag kwam. De rapper geeft zijn fans ook een kijkje in zijn privéleven en relatie met realityster Kylie Jenner. Fans van Scott mogen deze documentaire dus niet missen.

Falling Inn Love (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roger Kumble | Cast: Christina Milian, Adam Demos, Jeffrey Bowyer-Chapman, e.a.
Een carrièrevrouw uit San Francisco laat haar stadse leven achter zich als ze een oude herberg in Nieuw-Zeeland wint en deze samen met een knappe bouwvakker renoveert. Natuurlijk bouwen de twee tegenpolen tegelijkertijd een relatie op. Falling Inn Love is een nieuwe romkom van Netflix, een schattige film met een charismatische cast. Het verhaal bevat weliswaar de nodige clichés, maar dat is voor liefhebbers van romantische komedies geen reden om hem over te slaan.

Kardec (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wagner de Assis | Cast: Christian Baltauss, Letícia Braga, Sandra Corveloni, e.a.
In het katholieke Frankrijk van de 19e eeuw richt professor Léon Rivail alias Allan Kardec na een seance het spiritisme op. Kardec ziet het spiritisme als een wetenschap over de oorsprong, bestemming en manifestaties van geesten. De autoriteiten krijgen hem echter al snel in het vizier en dat bemoeilijkt zijn praktijken. Deze biografische film is een interessante duik in de geschiedenis. Kardec is dan ook een aanrader voor de liefhebbers van historische dramafilms.


En verder onder meer...

Komedie
La Grande Classe (2019)

NieuwsFilm

meest populair