Brendan Fraser ziet vierde 'The Mummy' wel zitten

Brendan Fraser ziet vierde 'The Mummy' wel zitten

"Absoluut!" aldus Brendan Fraser die in drie Mymmy's te zien was.

Twee jaar geleden moest The Mummy met Tom Cruise het zogenaamde Dark Universe op de kaart zetten. Dit plan faalde hopeloos en de gehoopte franchise met de moderne mummie verdween naar de papierversnipperaar. Maar waarom niet gewoon teruggrijpen op eerder succes? Iets dat Hollywood graag doet.

Dat lijkt ook acteur Brendan Fraser te denken. "Absoluut!" was de reactie van Fraser op de vraag van een fan tijdens FAN EXPO Canada of hij weer in een Mummy-film wilde spelen. Hij voegde eraan toe: [i]"Ik vind wel dat je moet weten hoe moeilijk het is dergelijke films te maken. Ik heb er drie keer gemaakt. Belangrijk is om plezier te hebben en te maken. Ik doe mee als er een leuk idee voor een nieuwe film is![/b]

Drie Mummy-films
In 1999 was Fraser te zien als Rick O'Connell in de kaskraker The Mummy. Deze werd in 2001 gevolgd door The Mummy Returns en in 2008 kwam het derde deel The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor. Inclusief de spin-off The Scorpion King uit 2002 haalde deze reeks een kleine 900 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

NieuwsFilm

meest populair