Kevin Hart in het ziekenhuis na ernstig auto-ongeluk

Hij verliet twee vastzittende vrienden na het ongeval.

Grappenmaker Kevin Hart heeft zijn weekend afgesloten met een pijnlijk auto-ongeluk. De acteur uit Jumanji: Welcome to the Jungle reed afgelopen zondagnacht in zijn klassieke Plymouth Barracuda toen hij en twee andere inzittenden van de weg slingerden. Ze reden in de heuvels van Malibu, door TMZ ook wel omschreven als de slingerende en verraderlijke Mullholland Highway. Hart en de chauffeur liepen ernstige rugklachten op nadat ze in een greppel belandden. De andere passagier, een vrouw genaamd Rebecca Broxterman, had geen aanzienlijke verwondingen.

Naast het bericht heeft de roddelwebsite meer dan twintig foto's van de verongelukte auto online gezet. Bekijk ze hier. De bestuurder, ene Jared Black, is zoals te zien door een houten hek geknald. Hoe dit zo gekomen is, is vooralsnog onbekend. Volgens de politie had Black geen alcohol in zijn systeem. Hij is verloofd met Broxterman.

Weg
Hart was de eerste persoon die de auto verliet en de enige die dat overigens ook kon doen. Black en Broxterman zaten namelijk gevangen en werden later door de brandweer bevrijd. Zij moesten het ingedeukte dak van de auto eraf zagen. Per helikopter werd de bestuurder naar een ziekenhuis gebracht. Hoe hij en Hart eraan toe zijn is ook nog niet bekendgemaakt.

Toen de politie en brandweer arriveerde was de 40-jarige Hart al verdwenen. Hij zou zijn opgehaald door een lid van zijn beveiligingsteam en naar z'n huis zijn gebracht voor medische hulp. Later moest hij zich ook bij het ziekenhuis melden. De acteur heeft niet lang van zijn Plymouth Barracuda uit 1970 kunnen genieten. Hij had de auto namelijk voor zijn 40ste verjaardag gekocht, dat twee maanden geleden was.



NieuwsFilm

meest populair