Verandert Morena Baccarin in mutant Copycat in 'Deadpool 3'?

Verandert Morena Baccarin in mutant Copycat in 'Deadpool 3'?

Dat zou een interessante ontwikkeling zijn.

In de Deadpool-films speelt Morena Baccarin de rol van Vanessa, het liefje van de titelheld. In de comics is Vanessa ook een mutant, genaamd Copycat. Baccarin ziet zo'n transformatie wel zitten, zo vertelt ze in een recent interview met AV Club.

Bekijk de afbeelding
De rechten van Deadpool zijn inmiddels in handen van Disney, maar een derde film lijkt vooralsnog op de planning te staan. Daarin zien we vast ook meer van Morena Baccarins Vanessa. In het interview werd haar gevraagd of ze in Deadpool 3 wil terugkeren als Vanessa, óf Copycat.

"Ik weet het niet, want ik vind het allebei geweldig", antwoordt Baccarin voorzichtig. "Copycat zou de relatie tussen Wade [gespeeld door Ryan Reynolds, red.] en Vanessa ietwat bemoeilijken, omdat ze volgens mij op dat moment [in de comics, red.] op gespannen voet stonden, maar wie weet werkt het met een andere insteek".

Baccarin vervolgt: "Het zou zeker leuk zijn om haar te zien transformeren". In de comics heeft Copycat de kracht om van gedaante te verwisselen en de krachten van andere mutanten te kopiëren. Ook was ze lid van de X-Force. Toch is de actrice ook tevreden met haar huidige rol. "Ik zou heel graag terugkeren voor deze films, in welke vorm dan ook. Ze waren geweldig om te maken".

Wie weet hebben haar dood en herrijzenis in Deadpool 2 (2018) haar mutantengen geactiveerd?

NieuwsFilm

meest populair